Sunday, April 29

Blog aku berat ke ringan?

Assalamualaikum.


Tadi aku boring-boring aku edit la sikit-sikit blog aku ni. Konon-konon nak ringankan blog. Tapi aku rasa macam makin berat pulak. Tapi aku dah timbang berat blog aku. 


Apa pendapat korang?
Adakah blog ni terlampau berat? Berat sikit? Biasa-biasa aje? Or ringan?

Sila jawab dengan jujur sebab sebelum ni ada yang sesetangah orang cakap berat sikit and ada yang cakap okay aje. Aku pun blur ni. So sila bagi jawapan jujur dan sejujur-jujurnya okay.

Kalau blog aku berat, tolong suggest kan macam mana aku nak ringan kan sikit blog aku ni supaya korang selalu datang sini. Hikhik~

Tadi aku dah google macam mana nak ringankan blog, ada macam-macam cara but aku xsure which one yang okay. So mintak tolong korang suggestkan macam mana nak ringankan blog dengan cara paling mudah dan simple. Hewheww.

Terima kasih.
Sayangggggggg korang. Hehe ^.^

9 comments :

Amanina said...

tak berat pun. loading laju je. :)

Nana Jay said...

ringan.. ckit lg nak berat.. xtaw camna nak explain hihi

Ezy Chiaki said...

kalo gne brokben blog ringan pon je jdk berat.. sbb line slow.. kikiki

Onitsuka_hana said...

ringgan ja :)

kura said...

amboi. domain pun boleh timbang timbang. ohsemmm! hahha

Azzah said...

internet laju semua blog jadi ringan..cuba kalau internet lembap,semua blog jadi berat..tapi blog eyfa ni ringan je..

ary_lee said...

agree with amanina..
blog eyfa sgt ringan actually^^
dun have to worry^^

Amirah Zulhijjah said...

tak berat pun dear..ok je..hee..eh ,,btw dah follow sini..^__^

Cik Nur said...

bgantung pada lain internet ni, kalau yg limitnya dah habis, mmg la loadingnya lambat..

tapi kalau pakai unifi lajunya mmg oklah..

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com