Tuesday, March 15

My Beby Belog

BEBY BELOG ? jadah apa tu weh ? HAHA. Bajet-bajet cute aje aku nak cakap BEBY BELOG ! Eyuwww ! HAHA. Okay okay ! Sekarang ni kebanyakkan semuanya ada blog sendiri kan ? Tapi kebanyakkan blogger mesti perempuan. Perasan tak ? Lelaki jarang ada blog. Sebab apa ? Perempuan kan suka membebel. Haaa. Dah takda sape nak dengar dia membebel dia buat lah blog. Boleh membebel sorang-sorang ! Takda siapa nak marah ! HAHA. 

Aku buat blog sebab masa tu aku boring lepas tu usha blog ni macam best aje. Ni semua adik aku lah yang mengajar. Dia tunjuk blog kawan dia. Aku tengok macam cool aje kan. Kebetulan pulak aku ni memang suka buat karangan time kat sekolah dulu. Err ! Jap jap ! ada kena mengena tak ? HAHA. Ada kan ? sipi-sipi ! HAHA.

Okay ! Blog aku pasal LIFE aku. Apa yang aku buat hari-hari, apa yang aku rasa, pasal kawan-kawan aku, keluarga aku, pasal "ehem-ehem" aku and so on. Dah nama pun LIFE kan ? So, apa kena mengena dengan life aku semua aku borak dalam ni. Tapi pasal sos cili life tak ada lah aku nak borak kat sini kan ? HAHA. Aku tak reti nak cerita menda-menda fakta, or bagi opinion and etc. So, sebab tu blog aku ni pasal life aku aje. Kang kalau aku borak melebih kang semua dapat sumber salah ! hahaha.

Follower ? Siapa aje nak follow blog aku ? Dah lah tak best. Bosan pulak tu ! "Sikit-sikit cerita pasal diri sendiri. sikit-sikit pasal diri sendiri ! Ingat ada orang nak baca agaknya ? Syok sendiri lah tu" Eh kau ni ! dah blog aku mesti lah aku cerita pasal aku. Takkan lah nak cerita pasal Opah korang pulak ? Grrr !! HAHA. Takpe takpe. Taknak follow aku tak kesah pun. Aku buat just untuk suka-suka and untuk isi masa lapang aku. Kat sini aku boleh buat macam-macam, boleh lepaskan marah aku, geram aku, rasa tak puas hati, rasa sayang or sowhatever lah kan. Siapa yang tak suka MAAF lah ya ? Anda boleh lah close tab dengan kadar segera dan berambus dari sini. Aku tak hadap pun. Okay ? Cewahh ! belagak weh eyfa ni ! HAHAHA ! tapi betul lah kan ? Kalau dah tak suka takkan lah aku nak sujud kat kaki mereka and merayu-rayu nak suruh suka ? Oh please lah ! Itu bukan aku. HAHA. Pada follower thank you very much ! Aku tahu walaupun korang tak baca sangat, tapi terima kasih sebab tekan button FOLLOW tu okay ? Susah-susah aje weh ! HAHA.






BYE !

6 comments :

Hanieqha said...

kasih anda diterima.. :D

kc kasedah said...

okay la tu ttg life. hehe tapi biasa la nok. ada buat blog nak lepaskan kemarahan then senyap tak tulis blog,ada yg utk life,ada yg nk share sumthing.well,aku sronok baca blog kauu =) wlupun tak komen,yela kan life kau. haha

EYFAalias said...

Hanieqha, sila simpan kasih saya segan baik :p

EYFAalias said...

KC, terima kasih ! haha.

Abang Stalker said...

dlu bebi2 lg.teringat!haha..follower sorg je,blog pun buruk gle. -.-

Tea said...

hiks. masa belog tea baby, ntah ape rupe. tak reti mekap langsung dia. ni dah dewasa ohh, pandai tacap sane sini. bedak 10 kati ohh. kehkeh.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com