Saturday, July 21

Tibanya Ramadhan

Assalamualaikum.

Hari ni 21/07/2012 telah masuknya bulan Ramadhan bulan yang mulia. Alhamdulillah aku masih lagi dapat bertemu dengan Ramadhan. Syukur! :)

Aku harap Ramadhan tahun ni lebih baik dan bermakna buat kita semua. So, sebelum tu aku nak share dulu niat berpuasa. Mana lah tahu kot-kot ada yang dah lupa kan. Hehe.



Ada niat puasa harian dan untuk sebulan. So, kalau takut lupa lebih bagus baca niat untuk sebulan terus kan. Hehehe. So, pagi tadi korang semua sahur apa? Alhamdulillah sahur first ni aku sahur shake Herbalife je. Kenyang juga.

Actually nak bagitahu minggu lepas aku demam teruk. Tak pernah-pernah aku demam lebih sehari. Kali ni demamnya sampai 4 hari tak mau sembuh. Parents aku kata maybe demam urat terkejut sebab aku exercise hari-hari.

Hmm. Maybe juga sebab dulu kan aku sangat jarang buat senaman ni, lepas tu tetiba hari-hari pulak aku bersenam. Terkejut lah kan badan aku ni. Hmm. Takpe alhamdulillah sekarang dah sembuh dapat la aku sambut ramadhan dengan penuh semangat. Hehe.

Sebelum tu mohon jasa baik korang semua untuk KLIK SINI | PICIT SINI | TENYEH SINI

Yang dah click tu terima kasih banyak-banyak semoga Allah dapat balas jasa baik korang semua. Amin~ Btw, kejap lagi mesti yang ramai ke Bazar Ramadhan kan? Ingat jangan beli pakai nafsu ya, beli ikut keperluan aje. Membazir amalan syaitan =)

9 comments :

Aisya J said...

Salam ramadhan! Selamat berpuasaaa :D

SoLy SoLicious said...

salam ramadhan..selamat berpuasa ^^

Azee Hana said...

kalau pergi bazaar ramadhan,,semuanya terasa sedap..hee..

Ezy Chiaki said...

selamat berpose!!!!
=)

conundrum said...

waaa makan herbalife...sedap x?? ape kelebihannye?

Ayu Iman said...

selamat berpuasa eyfa..jage kesihatan tau..mmg musim ni..iman demam urat juga..huhu..sbb pnt n stress..

Cik Aish said...

selamat berpuasa dear :)

Liyana Fauzi said...

BETUL3 . Heee ! Btw , blogrunning here and done follow:)

Asyiqin Haulisah said...

eyfa!!! salam ramadhan yup.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com