Sunday, November 18

Handbag pertama saya.

Assalamualaikum.



Lama sungguh lah aku tak update blog ni. Bukan kerana aku busy sangat, kalau ikut kan boleh aje aku nak update tiap-tiap hari macam dulu cuma idea makin kekurangan. Kihkih~

Actually aku nak cerita something ni. Siapa yang kenal aku maybe tahun lah aku ni boyish sikit. Eh! Rasanya bukan sikit tapi banyakkk! Kahkah!

Aku nak cerita yang last week aku ada beli HANDBAG! Korang percaya tak aku beli handbag? Aku ni jenis keluar rumah sehelai sepinggang. Tak macam perempuan lain, kalau boleh beg balik kampung tu dorang nak heret ke hulu ke hilir. Kihkih~

Acah-acah aku nak berubah, nak buang sikit boyish aku tu. Nak jadi gegirl so aku pun nekad lah beli handbag. Handbag aku harga ratusan juga. Memula rasa membazir pasal aku bukan pakai sangat pun tapi tak apa lah lama-lama aku kena biasakan guna handbag juga kan.

Tanpa buang masa, aku nak tunjuk sikit handbag yang aku beli. Kihkih! Ini pun kawan aku yang pilih. Aku mana tahu apa-apa pasal handbag ni. Bagi aku sama je aku rasa. HAHA. Cuma kali ni aku rasa macam hndbag aku ni lawa jugak la. Bagi aku la! bagi korang xtau la. Hehehe


Okay tak? okay tak handbag kita? =D

11 comments :

luqman zakaria said...

okler tuh..hehehe...ingatkan beg hello kitty kat atas tuh..haha

zila manaf said...

gegel ke? hehehe kite suka handbag yg comei2 je baru kawaiii hak hak

BudakKecil said...

Saya pun macam awak . keluar cuma bawak duit n henpon je . hehe

Mila Ahmad said...

aahla..igtkan beg hello kitty tu jugak hehe...

Amanina said...

lama akak tak update, hehe. cantik handbag tu! ^^

maszull said...

assalamualaikum eyfa...cantik2 handbag tu...:)

Nyue said...

cantik laa...

Ain Dzaya said...

nyaris2 engat bag hello kitty tu..mihmih

Ain Dzaya said...

nyaris2 engat bag hello kitty tu..mihmih

shahirah suhib said...

cantik larhh awak

shahirah suhib said...

cantik larhhh

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com