Monday, December 5

Hatiku hampa

Assalamualaikum.

Tadi kawan aku call masa aku tengah busy kerja. Katanya result dah keluar. Hati aku berdebar-debar gila. Tadi aku bukak CMS untuk check result aku. Aku dapat rasakan aku punya subject HRM ni mesti dapat C sebab hari tu final paper aku xdapat jawab langsung. Ternyata sangkaan aku benar belaka. Seriously aku sangat hampa.

Tapi nak buat macam mana kan. Aku dah usaha tapi dapat hasil yang macam ni. Maybe usaha aku tak mencukupi. Arghh! Segannya dekat kawan-kawan! Result dorang mesti bagus-bagus. Malu dekat diri sendiri. Hmmm.


Sem 1 & Sem 2 result aku xpernah dapat (C). Paling rendah pun (B-). Ini first time dapat C babe. Sumpah aku hampa gila dengan diri sendiri. Rasa macam dah tak ada mood nak belajar balik pun ada. Arghhhhh! Tension weh! Aku kira-kira GPA aku dapat 3.38 aje. Sedihnyaaaaaa -________-

Ni ada C nanti mesti CGPA aku jatuh. Ya Allah rasa macam nak menangis aje weh. Hmmm. Menyesal pun dah tak guna kan? Padan lah muka aku. Yayyy!

8 comments :

nurmujahidah said...

relax,, usaha lagi,, muja pernah dapat lagi teruk kot,, :D

nurmujahidah said...

relax,, usaha lagi,, muja pernah dapat lagi teruk kot,, :D

OrsoNero said...

wuah...klau sy dpt c pun dh syukur...especialy HRM 2~...lebih baik daripada repeat paper..huhu~~ tp xpa...yg penting kita bangun semula and buat lebih baik!! heiyak!!!!

Ezy Chiaki said...

sem dpn cube lg..
jgn sbb dpt C je xde mud lgsg nk study.,.
come on eyfa! cayok cayok!
=)

Abg Stalker said...

cool bebeh..jgn la rasa down.ptt kne lg semangat.sem depan xmo da ada C lg k.sume nk terkangkang je..A A A A..:D tahniah,lepas 3.0+

Azzah said...

jangan la tak ada mood nak belajar..usaha lagi

siti kektus said...

tak pe eyfa, next sem cuba lagi dear. ok? =)

ayuyuuu :) said...

tahniah.
masih above than 3 pointer.

try harder next sem!
berusaha! :)
jgn jatuhkan smgt sndri.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com