Thursday, December 29

Kesunyian melanda diri.

Assalamualaikum.


Sekarang ni, aku tak faham apa yang aku rasa. 
Aku ada kawan-kawan tapi macam tak ada. 
Aku ada kekasih tapi macam tak ada. 
Aku rasa semuanya macam tak lengkap. 
Aku rasa sunyi. Sangat sunyi.
Tak ada tempat nak mengadu.
Tak ada tempat untuk kongsi kegembiraan,
apa ntah lagi kesedihan.
Hmmmm.

7 comments :

era kecik said...

blog kan ada :) luahkan je kat blog.. ^^

zuwaidah said...

berkongsi kesedihan dan kegembiraan serta kesyukuran dgn ALLAH SWT

Abg Stalker said...

eyfa,cuba mengadu pd Allah.cuba la wlu 1x. :) ketenangan tu ada bila kita mengalirkn air mata saat kita bercakap dgn Nya.Abg bkn ustaz,nyata sekali bkn ustazah :P tp abg pun pnh rs sunyi,masalah dtg menimpa2,smpai rs useless.cuba la k. ;)

naziyatul fatihah said...

kdg2 tuhan bagi kita sendiri untuk sedar apa yang ade disekeliling kita yang mungkin kita tak sedar waktu kita hepi :)

cik violet said...

sometimes yea kita akan merasa macm tu..
Perempuan, mcm2 rasa
mcm2 ada gelodak dalam fikiran..

Try msj best friend..ceriakan harimu ea :)

Nur Farah Hani said...

mesti eyfa ngah depress kan dat why rase kosong even semua da rase lengkap.. what ever it is.. Allah sentiasa ader buat kite.. jangan lupe tu.. :))

faridah nazurah said...

Weyh KAWAN BAIK oi..aku kan ada.. Klau kau ada pape problem kau leh on call aku je

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com