Thursday, August 30

Oppa Gangnam Style

Assalamualaikum.

Sekarang tengah famous Gangnam Style ni. Pergi lah mana-mana social network yang korang ada semua duk menyebut pasal hal ni. HAHA. Memula aku macam "Erk. What the duck? Tak habis lagi ke KPOP ni"


Lepas tu kelmarin aku pergi class Zumba Fitness, instructor tu tanya "Ada tak tengok video or dengar lagu Gangnam Style, KPOP punya lagu? Today ada step baru, kita pakai lagu Gangnam Style" HAHA. Bukan main seronok kami semua layan lagu Gangnam Style ni sambil menari. Walaupun dia punya step aku tak pick up sangat but serius seronok! HAHA.

Aku pun dah siap download lagu ni dalam hp aku. HAHA. Aku rasa macam nak gelakkan diri aku aje sebab layan lagu macam ni. Aku layan sebab video dia menari best gila and bila dengar lagu ni je aku rasa kaki aku tangan aku macam nak gerak-gerak menari. Teringat pulak class zumba hari tu kan. Ketagih dah ni. HAHA.

6 comments :

Anum said...

anum x pernah tgk....

Zaidalifah Hussin said...

OOO MCM NI STYLE NYE...
KAT HOT FM SEPANJANG MASA DOK PUTAR LAGU NI...

MULA2 PENING LAMA-LAMA NAIK HAFAL PULAK..

LAYANZZZ...

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Memang kelakar..:) Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

Sally Yatiey said...

Baru tadi tengok video lagu ni. hee :D

chemay said...

op op oppppp
oppa gangnam setailll.
T____T

ct kektus said...

haha. kite tengok video gangnam ni pon rasa macam, entah pape. :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com