Saturday, September 1

Mid Term Exam.


Assalamualaikum.

Esuk dah hari ahad bermakna dah dekat sangat dah exam mid term aku. Bukan dekat, sipi-sipi dah! Aku langsung tak buka buku lagi.

Aku tak faham kenapa aku tak berdebar pun nak exam next week ni. Hati aku dah rosak ke apa ni macam tak ada function aje? Hikhik! Selalunya bukan main laju lagi jantung aku bergerak rasa macam jantung aku tengah main kejar-kejar dalam badan aku ni ha. Tapi kali ni aku tak rasa apa-apa.

Sem ni dah lah last sem. Aku ni dah kenapa? Kemon! Mana semangat kau ni eyfa? Bangun bangunnn! Kasi pulun sampai habis. Semangat sikit! Go eyfa go !!!~

2 comments :

Ezy Chiaki said...

gud luck eyfa!

Mia Liana said...

good luck ya untuk mid term exam tu... ;)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com