Friday, September 9

Afifah seorang PENGKID

Assalamualaikum.

"Sejak aku berkecipung dalam bidang PENGKID ni. Ramai aweks-aweks yang cun datang mintak couple dengan aku. Aku bukan nak belagak aku ni handsome sangat tapi nak buat macam mana aku memang lagi handsome dari lelaki lain.

Lelaki biasa tak boleh bagi kasih sayang yang di perlukan oleh perempuan. Tu pasal lah ramai perempuan couple dengan pengkid sekarang. Hanya pengkid macam aku aje yang mampu memahami kehendak dan keperluan perempuan-perempuan kat luar tu."

Puiii! Sejak bila pulak lah aku jadi pengkid ni sampai keluar dekat keyword blog dalam Nuffnang? Kalau aku jadi pengkid mana aku nak sorok bebuah aku yang gorgeous ni haaa? Penat aku bela bebuah aku ni sampai sihat semua sedap2 aje nak suruh aku jadi pengkid.


Kalau aku jadi pengkid pun takkan lah aku nak guna nama AFIFAH? mesti lah kena tukar nama. Jadi AFIF ke baru lah kacak bergaya nak jadi pengkid! HAHAHA. Merepek-repek aje lah keyword ni. Buat aku tercirit je malam-malam ni. 

KBAI~

18 comments :

Ezad Skytech said...

haha..pelik jugak dengan keyword2 ni..kadang2 dalam entri kita takde pon yg berkaitan dengan keyword tu..huhu~

zulhilmi.tempoyak said...

camne nk tgok ek...hihih

EYFAalias said...

@Ezad Skytech

hehe tahu xpe. pelik jeee :P

halidaRahman said...

haha. lawak2 laa :)

EYFAalias said...

@zulhilmi.tempoyak

tengok kat nuffnang dear, then g kat analytics and cari kat keywords :D

iPai said...

banyak ye keyword eyfa .. kita ye tak banyak keyword pon ..

EnciK AxixOu said...

uih..peik2 ny keyword

cik azeya said...

ekeke.


cian ang.
:p

izfanora said...

terbaik keyword tue.. bertmbahlah follower spesis gitu kt blog nanti.. :P

SoLy SoLicious said...

hi afif.. sy dtg nak usha2 awak aww... hahahaa

Ezy Chiaki said...

keyword gay ensem yg xleh blah tu..
haha

siti kektus said...

haha. eyfa pengkid? orang tu salah tengok kot. ;p





baru tukar kotak koemn ke eyfa? ;)

Solihahazahar said...

saye tak cukup umur lagi nk masok NUFF. haha tahun dpn baru boleh mendaftar. huhu

Nur Farah Hani said...

haha. afifah lain kowt>> saje je tu takder keje.. haha/.

CIK FERRA AWW said...

hahha saje lah tu kot dia google. then termasuk belog u

iMBobo said...

yg cari tu mesti pengkid haha..

H.J said...

ko ada kisah silam kot sebelom ni..haha

ArulchelseA said...

macam2 skang ni.. kih kih kih

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com