Saturday, September 17

Aku memang busy body sikit.

Assalamualaikum.

Ni nak gossip sikit! Tadi kan masa eyfa tunggu boyfriend eyfa dekat LRT Masjid Jamek eyfa ada ternampak pasangan couple ni bergaduh. Boyfriend tu selumber je memekak tenking-tenking marah girlfriend dia. Kalau slow tak apa juga. Kuat gila kot dia tenking.

Girlfriend dia kasi tiket tren dekat dia and then slumber badak je dia baling tiket tren tu kat muka girlfriend dia. Girlfriend dia pun macam orang bodoh aje pergi kutip and then pujuk boyfriend dia supaya amik tiket tren tu. Eyfa tengok eyfa rasa macam nak tergelak pun ada.


Kalau lah eyfa jadi girlfriend mamat tu, serius jangan harap la kau dapat kurang ajar dengan aku kan. Sekali kau tenking aku, 8x aku tenking kat kau balik. Baru boyfriend dah menggelabah nak marah-marah depan orang ramai.

Yang girlfriend dia pun bodoh gila duk pujuk boyfriend dia. Kalau aku, aku terus ludah muka dia lepas tu  lari laju-laju biar dia tak dapat nak kejar. HAHA. Puiii.

Sorry lah saya memang suka busy body sikit. Walaupun tak tahu cerita sebenar kenapa couple tadi gaduh tapi tak patut la nak menengking girlfriend depan orang ramai. Eeee aii. Seronok eyfa duduk tengok gelagat orang ramai yang pelbagai perangai and ragam. HEHE.

KBAI~

P/S : Nanti kita sambung mengumpat lagi ya.

14 comments :

kotak bulat said...

kalau kb pun wat gitu gak..errrr

ayuyuuu :) said...

seronok tengok gelagat orang kan?
mcm2 ragam
haihhh.

kelakar plak bila psangan2 ni duk gaduh depan org ramai. haihh :D

ArulchelseA said...

mari menganyam ketupat..

emy|farid said...

btol, jgn jdi bodoh nak melutut kat laki cm tu..... rmai laki skg nie perangai gtu, pnah gak tgk laki pukul kpala awek guna helemet, tkut owh

kura said...

haa. ni la akibatnya berkauple. bila dah syg, sanggup buat mcm mcm. mencik. eh. apa aku komen ni. ahaha

Akulah Pak Lan said...

cinta itu buta. buts yang menyebabkan ramai yg jd bodoh

halidaRahman said...

jom baca entry ni > http://pinkydorky.blogspot.com/2011/09/blog-pilihan-1.html

:)

Sheda Argos ツ said...

dear nk tnyer cmner nk cari backround cm kmu??

Rynelmo said...

hahha . apelahh perempuan tuu , cinta mati agaknya kot XD

gadis bunga said...

ape masalah lelaki tu tak memasal nak tengking tengking awek sendiri ?
perempuan tu plak bukan nak marah balik ==''
HAHA . ta baik masuk campur ~
http://gadisbunga93.blogspot.com/2011/09/pssssssttt-orang-baru.html :))

Cik Baju Kurung said...

haha. perempuan kalau sayang giler kat laki macam tu lah. kena macam mana pun still sabar. eeii.. sayang berpada pada lah, kan :)

EYFAalias said...

@emy|farid

mak aii. ganas gila!

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

apa ke bangang prmpn tu.mcm x de jantan lain plk.klu abg pun abg ludah je..tu klu dpt gf yg ske menengking x tentu psl la. :P

siti kektus said...

huh! rasa mcm nak sepak je boipren dia tu. ;p

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com