Monday, September 5

Handphone Raya

Assalamualaikum.

Hi, apa khabar korang semua? Macam mana hari ni? Mesti pada yang kerja tu rasa malas nak pergi kerja, pada yang belajar rasa malas nak pergi class and pada yang sekolah tu rasa malas nak pergi sekolah kan? huhu. Cuti seminggu aje mana lah nak cukup kan! Hehe.

Btw, raya ni bukan main lagi semua orang nak melaram dengan baju raya masing-masing. Meriah betul! Macam-macam warna ada. Tapi orang lain melaram dengan baju raya, eyfa pulak melaram dengan handphone raya. HAHAHA. Jangan jeles you all!

Rasanya kalau korang ada baca entry eyfa yang lepas-lepas tu korang mesti dah tahu handphone apa yang eyfa idam-idamkan. Habis dah duit raya semua guna untuk beli handphone ni tauuu! Hehehe. Say goodbye to Cokia, and hello to Samsung Galaxy Ace! =)


Hehehe. Amacam cun tak? huhuhu. Batak kejap! Semua benda nak download. Hehehe. Sejak ada handphone baru ni asik silap taip aje message. HAHA. Ala memula guna biasa lah silap sikit kan? tak biasa lah katakan. Esuk lusa biasa lah tu. HEHEHE. Okay lah. Itu je nak share.

KBAI~

21 comments :

Suza said...

wah wah wah wah ... comel nyer enset dia .. congratssss dh beli enset baru hehehe

K said...

semua HP baru, jeles! T__T

SoLy SoLicious said...

perghh..hp raya tu...

ct kektus said...

wewiitt!

henpon baru, henpon baru. ;p

ezy.xixii said...

wah.. best la dpt enpon baru..
jeles laju2..

kura said...

cewahh. silap taip konon. untung la woi. hahah

najihahfara said...

waa nak jugak henpon tu huhu

Razil Tahir said...

I WANT THAT PHONE!!!!!
JELEZZ LEVEL MEGA SEKARANG!!! \
\(>,<)/

ross lizzy said...

pinjam jap!!!hehe

matGitar said...

untung la dpt hp baru raya.. hehe

Nur Farah Hani said...

wuyooooooooo henpon raye.. nak nak.> :D

Unknown said...

haa aish pun tgh survey2 samsung galaxy..tp galaxy ace ni ok tak? aish nak usha samsung galaxy mini tu..huhu..

merahitujambu said...

bestnyaa..bapa beli tu??

Fleura said...

hp baru. blog pon baru..

huaaaa...
:)

iPai said...

Eyfa !! design blog baru yang sangat cantik .. !! hp pun cantik juga .. apa lagi, kena laa jumpa n tunjuk hp baru tuh .. hehehe

selamat hari raya eyfa .. hehe

arituarini said...

ada hp raya lak ek..sy tak ada pun... kih kih kih

shamyheart said...

wow, canggihnya..

suka kan kalau ada hp baru.
jaga bebaik.. jgn rosak, jgn kena curi.

ct kektus said...

hai eyfa. masih beraya lagi ke.hehehe ;p

merahitujambu said...

jom buat kek untuk saya

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

Ceiler Mun said...

pehhhh.... samsung galaxy ace tuh! jelesnye... huhu!!~

Unknown said...

fuyoooooo... henfon baru! haha...
jeles nieh... =p

p/s: sy ltak awk lm bloglist sy...

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com