Monday, September 5

Handphone Raya

Assalamualaikum.

Hi, apa khabar korang semua? Macam mana hari ni? Mesti pada yang kerja tu rasa malas nak pergi kerja, pada yang belajar rasa malas nak pergi class and pada yang sekolah tu rasa malas nak pergi sekolah kan? huhu. Cuti seminggu aje mana lah nak cukup kan! Hehe.

Btw, raya ni bukan main lagi semua orang nak melaram dengan baju raya masing-masing. Meriah betul! Macam-macam warna ada. Tapi orang lain melaram dengan baju raya, eyfa pulak melaram dengan handphone raya. HAHAHA. Jangan jeles you all!

Rasanya kalau korang ada baca entry eyfa yang lepas-lepas tu korang mesti dah tahu handphone apa yang eyfa idam-idamkan. Habis dah duit raya semua guna untuk beli handphone ni tauuu! Hehehe. Say goodbye to Cokia, and hello to Samsung Galaxy Ace! =)


Hehehe. Amacam cun tak? huhuhu. Batak kejap! Semua benda nak download. Hehehe. Sejak ada handphone baru ni asik silap taip aje message. HAHA. Ala memula guna biasa lah silap sikit kan? tak biasa lah katakan. Esuk lusa biasa lah tu. HEHEHE. Okay lah. Itu je nak share.

KBAI~

21 comments :

SuzaDin said...

wah wah wah wah ... comel nyer enset dia .. congratssss dh beli enset baru hehehe

sergeant keroro said...

semua HP baru, jeles! T__T

SoLy SoLicious said...

perghh..hp raya tu...

siti kektus said...

wewiitt!

henpon baru, henpon baru. ;p

Ezy Chiaki said...

wah.. best la dpt enpon baru..
jeles laju2..

kura said...

cewahh. silap taip konon. untung la woi. hahah

cik najihah said...

waa nak jugak henpon tu huhu

Razil Tahir said...

I WANT THAT PHONE!!!!!
JELEZZ LEVEL MEGA SEKARANG!!! \
\(>,<)/

rosliza rubee said...

pinjam jap!!!hehe

matGitar said...

untung la dpt hp baru raya.. hehe

Nur Farah Hani said...

wuyooooooooo henpon raye.. nak nak.> :D

Cik Aish said...

haa aish pun tgh survey2 samsung galaxy..tp galaxy ace ni ok tak? aish nak usha samsung galaxy mini tu..huhu..

merahitujambu said...

bestnyaa..bapa beli tu??

Annika said...

hp baru. blog pon baru..

huaaaa...
:)

iPai said...

Eyfa !! design blog baru yang sangat cantik .. !! hp pun cantik juga .. apa lagi, kena laa jumpa n tunjuk hp baru tuh .. hehehe

selamat hari raya eyfa .. hehe

ArulchelseA said...

ada hp raya lak ek..sy tak ada pun... kih kih kih

sha my heart said...

wow, canggihnya..

suka kan kalau ada hp baru.
jaga bebaik.. jgn rosak, jgn kena curi.

siti kektus said...

hai eyfa. masih beraya lagi ke.hehehe ;p

merahitujambu said...

jom buat kek untuk saya

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

Bella Bell said...

pehhhh.... samsung galaxy ace tuh! jelesnye... huhu!!~

Minah Blur said...

fuyoooooo... henfon baru! haha...
jeles nieh... =p

p/s: sy ltak awk lm bloglist sy...

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com