Saturday, September 10

Harga topup naikkkkk!

Assalamulaikum.

Sekarang semua dah heboh sana sini pasal kenaikan harga topup yang membelegu rakyat jelata! Hehe. Naik dah lah banyak ye dak? Masing-masing tak puas hati, lagi-lagi student kan. Mana lah nak mampu nak men'topup kan.


Dah tengok senarai dekat atas ni? Semua yang tengok table atas ni mesti berkerut seribu dahi tu memikirkan masalah harga topup naik. Hehehe. 60sen tu mahal ya? Tahu pun mahal. Dah tahu mahal lepas ni pandai-pandai lah nak jimat.

Sebenarnya ada juga bagusnya harga topup ni naik. Lepas ni baru lah korang pandai sikit nak menghargai wang. Nak dapat duit punya lah susah korang selalu aje buang-buang duit untuk beli topup. Sehari topup RM10 kalau sebulan pula? Tak RM300 pula kan habis untuk topup aje.

Haaaa ni lagi satu. Sekarang handphone semua canggih-canggih semua nak pakai Blackberry, Android, Iphone tapi sebenarnya dorang yang pakai handphone mahal-mahal ni, dorang semua mana ada kredit. Bila nak suruh call/message mesti tak ada kredit memanjang. PUIIIIII~

Moral of the story, lepas ni semua orang dah boleh buang handphone sebab harga topup dah mahal. HAHAHAHA. Jangan marah.

KBAI~

*****U Mobile On Net*****
*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

9 comments :

Sarah Mohd Saleh said...

kayap denn camni...kene pakai burung anto surt ler cenggini

H.J said...

aku nk tubuhkan syarikat telefon baru..hehe

iyan shazlind said...

suma dh ada service charge ni...kebetulan my entry cam rentetan ur entry :) http://hijaurumputitu.blogspot.com/2011/09/tagline-terbaru.html

siti kektus said...

haha. mmg kena catu kredit lah lepas ni. ;p

normi nieza said...

jimat2 ler crdt past nie...haha

Luqeem™ said...

huhu..slamat tak pakai sgt HP..

Nur Farah Hani said...

haha tau tak ape.. pasni y bergayut2 selalu pun boleh2 la bawak bhenti.. nak jimat punye pasal.. ;D

kura said...

haha. ckp org. eyfa pun pakai hp mahal? bau kedai yaww. haha

iPai said...

jom pakai walkie talkie nak ? heheh . nanti malam2 leh gayut dgn eyfa .. hehehe

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com