Sunday, September 11

Jom ping entry blog.

Assalamualaikum.

Sekarang ni blog eyfa ni asik terbiar aje. Dulu bukan main lagi sehari sampai 3 hingga 4 entry tapi sekarang? 1 entry pun berpeluh-peluh ketiak nak memikir idea untuk buat entry. Hehehe. Entah kenapa jadi macam tu eyfa pun tak tahu, maybe kemalasan sudah menguasai diri. Hehe.

Korang selalu kalau dah updated entry korang ping entry dekat mana? Eyfa selalu ping dekat group-group blogger dekat facebook. Macam-macam group ada untuk korang ping entry and blog korang. Alhamdulillah lah selama eyfa ping entry and blog eyfa kat group-group blogger responnya agak memberansangkan.


[Sumber dari : SINI]

Rasanya ramai dah tahu pasal group-group blogger dekat facebook ni. Banyak kelebihan yang ada bila korang join group dekat atas ni. Lagi-lagi kalau nak tambah kenalan dalam dunia blogger, pilih aje. Memang ramai. Hehe.

Oh ya, lupa pula nak bagitahu. Eyfa ada buat account facebook baru just khas untuk kekawan blogger. So, yang Afifah Alias tu lebih kepada personal and Eyfa Alias pula untuk kawan-kawan yang mempunyai blog. Sebab ada eyfa asingkan? bukan sebab pilih kasih eh! Hehe. Adalah sebab tersendiri. Hehe. Sesiapa yang belum add, meh lah add kalau sudi ya? =P Click aje badges bawah ni ya kalau nak add.



KBAI~

13 comments :

SuzaDin said...

byk nyer lh waaaa

Luqeem™ said...

pe banyk betul..huhu..sy join 8 je dr list tu..penat nk ping bnyk2..klu ada auto ping kt group tu kn best

Pendamba Mawar said...

bnyak nye...........

cik najihah said...

banyaknyeee kan..hee

siti kektus said...

hoho. tak tau pulak sebanyak ni tempat ping entry. ;p

ayuyuuu :) said...

hye eyfa! ;D


salam kenal2!

ArulchelseA said...

xpenah lg ping kt mana2 page.. cukup la mcm skang ni.

iPai said...

hee .. tak mau add .. wah banyak ye list group facebook ..

kita dah lama tak ping kat facebook ni ..

masih beraya2 lagi tak eyfa ?

Nur Farah Hani said...

banyak nyer.. hehe.. fara ping kat 5 tempat jerk.. ehehehe.. :D

Cik Aish said...

mmg byk tempat nak ping blog..tak ter ping. huhuhuhu

iPai said...

eyfa !! update .. hehe

merahitujambu said...

nk ping jugak la..

yuyui_chan said...

thanks ye eyfa...byk info nih (^_^)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com