Monday, June 4

Al-Fatihah buat Yasmin Hunwick

Assalamualaikum.

Nama Yasmin Hunwick sedang menjadi trends ketika ini. Aku pelik siapa pula Yasmin Hunwick ni? Rupa-rupanya beliau telah meninggal dunia kerana terlibat dalam accident yang melibatkan 3 nyawa iaitu Yasmin Hunwick dan dua orang kawannya.

Benda ni Wa'llahualam tak tahu benar ataupun tidak.

Aku baca tweet-tweet yang jadi trends tu Yasmin Hunwick meninggal di tempat kejadian (tempat tak pasti) dalam keaadan pecah kepala. Subahanallah :/

Ramai yang mengucapkan takziah di atas pemergian Arwah. so, jangan lupa sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah, semoga beliau di tempatkan di kalangan orang yang beriman. Amin!

Nak tahu lebih lanjut tentang arwah? boleh lawat blog beliau di http://www.misschronicz.blogspot.com/

11 comments :

Darwish said...

Al -fatihah buat arwah dan rakan-rakannya yang terlibat dalam kemalangan ngeri itu..

farah hanim said...

seriusly??
patot ramai je yang post pasal yasmin nie
alfatihah >.<

::CIK LYNN:: said...

alfatihah...mula2 cik lynn pn ttnya2 sapa yasmin ni...

Amanina said...

alfatihah buat arwah dan rakan2.

emy|farid said...

sape yasmin ni sbnr?

Nyamuk Terbang said...

al fatihah
tue la td tgk dkt tweet dh trending..
eh msuk brta x ey

EIYAA RAZ said...

tak ! dia tak pecah kepala pun , arwah dalam keadaan baik saja . plz jangan percaya cerita yang bukan2 tu . arwah sama sekolah dengan eiyaa . rasa macam mimpi je benda ni berlaku . hmm :(

~uǝǝʇɐɟ said...

sama! tertanya-2 jugak..at last jmpe blog die dkt fb die..al-fatihah..seorg blogger yg pergi wlaupun bru kenal, tp ttp rse kehilangn sbb blog beliau T.T

cik najihah said...

semoga ditempatkan dalam kalangan org yg beriman..
amin..

SA said...

al-fatihah

Hafizin Jamil said...

takziah..

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com