Sunday, June 3

Bubbles Sabun | Entry Bergambar

Assalamualaikum.

Aku teringat masa kecik-kecik dulu lepas balik sekolah agama aja mesti aku singgah beli jajan dan juga belon sabun tu. Dulu memang favorite!

Kadang-kadang sampai licin lantai rumah sebab main belon sabun tu. Lepas tu bila mak aku balik mesti dia mengamuk sebab dia baru lepas mop kami pulak duk kotorkan lantai tu. HAHA.

Ala standard lah budak-budak kan? Tak seronok la zaman budak-budak tak mencuba macam-macam kan? Di sebabkan aku teringat balik zaman-zaman dulu, aku pun beli lah belon sabun ni semalam masa lepak dekat Port Dickson.






Seronoknya dapat lepaskan giant. Aku beli dua actually, satu untuk anak buah aku si Balqis Damia last-last dua-dua aku bedal kasi habis. HAHAHA. Puas hati aku dapat main benda ni. Dah lama kot tak main. Hewheww  ƪ(˘⌣˘)┐ ƪ(˘⌣˘)ʃ ┌(˘⌣˘)ʃ

Korang suka main 'benda alah' ni tak? Huhu.

6 comments :

Schaa Al Hassan said...

ohh!! best nya bubbles toeee ,, bambam gila! nak join maen

syazwani said...

suka gilaaaaaaaaaa. kalau sabunnya dah habis pergi letak sabun basuh baju. Wakaka

Ezy Chiaki said...

lame xmaen sabun ni..
dlu mase kecik buat sndiri je..
letak dlm botol..
haha

Hafizin Jamil said...

ada chance lagi la nak jadi budak2..hehe

Anum said...

syoknya main buble

maszull said...

assalamualaikum eefa...seronoknya dpt main belon ni teringat masa kecik2 dulu...:)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com