Tuesday, June 26

Mencari class aerobic murah area KL

Assalamualaikum.

Sebenarnya tujuan aku menaip entry ni sebab nak minta bantuan tentang class aerobic. Actually sekarang aku tengah mencari class aerobic area Taman Keramat, Setiawangsa or Wangsa Maju or nearby KL? Anyone know?


Kalau boleh nak yang murah-murah dan berpatutan lah ya sebab saya ni student lagi kan so kena save cost sikit. Hehe. Cadangnya aku nak g class aerobic ni waktu malam sebab memikirkan aku akan busy di siang hari dengan kuliah and assignment bagai dekat kolej tu.

So, if anyone know if there's aerobic classes around Taman Keramat, Setiawangsa or Wangsa Maju area or nearby kl? drop some comment okay. Kalau boleh kalau ada contact number, facebook or anything mengenai class aerobic area kl jangan lupa sertakan sekali ya sayang? :)


Thank you.

12 comments :

Nyamuk Terbang said...

wat aerobic sndri kt umah jer :)

Anum said...

best nie
senam memang bagus

faridah nazurah said...

haha meh sini aku ajar kau aerobik.. kompem badan kau mcm aku lepas tu :P

Ayu Iman said...

amboi rajinnya eyfa nk wat aerobic...

Saifuls Q'Nia said...

joget je dlm bilik.... psg utube, follow step..
plg jimat.. Jimat Corner...

Anonymous said...

Salam..

try call no nie kat area setiawangsa, 0342512516

Mila

Ezy Chiaki said...

suke aerobik!
sgt2..
haha

siti kektus said...

bersungguh betul eyfa nak kurus ni. good2. ;)


tak pon kan, eyfa download je video aerobic kat youtube. lagi jimat. ;)

Cik Aish said...

erk..tatau ..tp selalu buat kat umah je..pasang lagu rancak2 kan..ha amik..aerobik sampai pitam

Marina said...

buat poco2 je lah...hehe...rajin jaga badan ye...akak sapu losyen mustajab je lepas bersalin ni..hihi..

Jazzercise KL Sri Rampai said...

Salam Afifah,

come and join us at Jazzercise KL Sri Rampai. Free Trial Classes..our Facebook:
http://www.facebook.com/jazzercise.melati

Hope to see you soon ;)

KD Z said...

Sy bercadang nk buat aerobic on every weekend/weekday night untuk suka2, kalau nk join blh pm fb baru ni https://www.facebook.com/pages/BIG-Dance-Lover/431854273589775?ref=hl
#jom sama2 mengamalkan gaya hidup sihat :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com