Friday, June 15

I like shopping yaw!

Asssamualaikum.

Sebelum aku start cerita. Do you mind to help me to click this LINK? Thank you.

Kalau nak tahu aku ni jenis perempuan yang pantang tengok barang cantik. Kalau aku tengok barang-barang dekat online tu. Ringan je jari jemari aku order. Lepas tu aku bising duit aku habis. HAHA. 

Sama lah juga kalau shopping biasa pun, asal cantik je aku beli. asal aku beli je habis duit aku. Budget aku selalu lari. Kononnya nak shopping RM200, saja sparekan RM50. Last-last mesti habis semua sekali dengan spare-spare tu sekali. Kadang-kadang siap cucuk ATM lagi tu tak cukup! HAHA.

Aku rasa kalau kahwin nanti mahu tension suami aku mengadap perangai aku macam ni. Hikhik~

Ni nak share sikit, hari tu aku tershopping dekat Fossil. Err. Tershopping okay bukan sengaja nak shopping. Hikhik. Kalau ikutkan banyak benda aku nak beli. Tapi nasib baik aku bawa duit sikit aje and mesti ATM pun xde berdekatan so selamat sikit duit aku. Hewheww~


Actually aku tak suka pakai jam sangat pun tapi aku teringin nak ada jam. Hikhik. So aku pun beli la jam. Kononnya nak pakai time raya tapi tengok la berapa hari aje aku pakai. Aku ni jenis pelupa. Dah keluar nnt baru aku teringat aku ada jam. Lepas tu berhabuk and ntah hilang ke mana jam aku. Huuhu.


Shades ni pun sama, aku bukan pakai sangat pun. Batang hidung aku ni cepat nau lenguh kalau pakai shades. Lepas tu aku terasa poyo kalau kalau pakai shades walaupun time tu panas terik. HAHA.

Ini belum shopping nak raya lagi. Semagat raya aku dah membuak-buak ni. Hewheww. Ala mesti korang kata, "puasa pun belum dah fikir raya" Ala puasa sebulan aje. Seriously korang tak akan terasa pun sebulan tu okay. Nanti tetiba je "Eh dah nak raya? Rasanya macam baru aje puasa beberapa hari"

Okay sekian setakat ni.
Terima kasih sebab sudi membaca dengan tekunnya~


Siapa minat Jason Mraz? Ada tiket konsert percuma di sini! http://tinyurl.com/7th6fbp
Nokia Lumia kini di pasaran! Detail here. http://tinyurl.com/cdnq4xx

12 comments :

AimanAziz said...

Jemput Join GiveAway Sy!! .
Hadiah MP4 utk TOP REFFERAL
http://aimancool99.blogspot.com/2012/06/speacial-giveaway-by-aiman.html

faridah nazurah said...

haha kau ni kuat membazir la makcik oi.. aku xberapa minat pakai shades.. lagipun batang idung aku xtinggi. so agak huduh bile pakai. haahaha

Ahmad Haziq Azlan said...

mahalnya harga shades tu

Ezy Chiaki said...

sakan shopping ye..
haha..

kdg2 mmg xsdar pe 2 keperluan pe 2 kehendak..
ekeke

kura said...

haha.. semangat raya! jom shoping skrg :0

StuntWomanWho :) said...

eika kalau nak shopping , shoppig beg :D HAHA

Sally Yatiey said...

Mahal jugak harga shades tu. hehe :D
Kalau saya lebih suka shopping kasut ^_^

Nyamuk Terbang said...

kiter xsuka shoping sbb hbs duit..tpi kalau guna duit parent..suka lah..hikhik

Annika said...

hrga mahal pon tak pe..
beli yg murah kalau x de uv protection, buat saket mata je.. lg la rugi..
ngeeheee

ZiErWa zAiNaL said...

zz kurg sikit bab shopping ni. kalau teman kawan p shopping, zz akan cri kedai buku then bli buku tunggu smpai kwn hbis shopping.. hehe

Ayu Iman said...

hihi..kaki shopping juga eyfa nie =D

Kedai Belog Kita said...

shopping on9 pon best kan. :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com