Thursday, June 21

Kutu Herbalife.

Assalamualaikum.

Mesti ramai di antara anda yang berazam nak kuruskan badan. Tapi untuk menguruskan badan anda ke tahap ideal ia bukanlah semudah yang disangka. Anda perlukan komitmen yang amat tinggi untuk merealisasikannya. Berikan diri anda ruang, masa dan usah cepat berputus asa. Anda pasti boleh :)

Kalau anda bersungguh-sungguh mahu kuruskan badan, sebaik-baiknya usahakannya secara semulajadi dengan menggabungkan dua aspek iaitu pemakanan seimbang dan senaman yang konsisten. Biarpun hasilnya lambat sedikit, ia pasti berbaloi.
HERBALIFE mempunyai semua kriteria yang diperlukan untuk menguruskan masalah berat badan. Kandungan NUTRIEN yang tinggi, pemakanan yang seimbang, menerapkan amalan minum air yang cukup bagi pengguna2nya dan juga mendisiplinkan tabiat pemakanan. :)

Namun masih ramai yang mengatakan bawah Herbalife ni sangat mahal. Orang yang pernah cuba Herbalife akan berkata "Dulu pernah minum tapi dah stop sebab mahal sgt, tak mampu.". Yang baru nak try "Alaaaa mahal nye RM400 sebulan" Ini semua kata-kata mereka yang tidak serius sahaja!

Cuba tanya diri anda balik, mahal sangat ke Herbalife ni jika nak dibandingkan dengan kesihatan diri anda? Percayalah sebenarnya khasiatnya tak ternilai dengan harga tersebut.


Bagi sesiapa yang serius ingin turunkan atau naikkan berat badan, maintain berat badan ataupun nak cantikkan kulit. KUTU HERBALIFE kini di buka bagi mereka yang serius sahaja!! Berminat?

JOM JOIN GROUP INI DI FACEBOOK
(https://www.facebook.com/groups/489313614416030/)

12 comments :

Nyue said...

wow...herbalife tuuu....

Azzah said...

pernah sedara pakai herbalife ni..rasanya berkesan kot sbb tu smpai skrg dia guna..

faridah nazurah said...

Haha cepat bertindak ye kawan baik aku ni

Anum said...

bagus gak nie

ieka zurika said...

kawan ika amalkan herbalife ni ;)

http://iekalife1990.blogspot.com/

Asyiqin Haulisah said...

ramai tau kata herbalife bagus. kwn saya dua bulan minum, humakk aih dah lawa dia kurus.

siti kektus said...

eyfa dah jadi pengedar herbalife ea skg ?
moge sukses yo. :D

Annika said...

ramai dah skrg yg join herbalife punya komuniti ni..

kura said...

herbalife. herbalife.

Razil Tahir said...

this thing is seriously good...
Berbaloi kuar duit...
Tapi saya tak amek sebab tak perlu... :)

Ahmad Haziq Azlan said...

nak tunggu eyfa kurus makan herbalife ni

AL AZRUL said...

pernah join event Herbalife skali msa kt Seri Pacific Hotel, mmg byk kesan baik dri Herbalife

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com