Thursday, January 5

Tutorial tukar posisi comment box

Assalamualaikum.

Kalau korang perasan tempat comment aku belah ATAS kan? Selalunya dekat bawah. So, ada seorang rakan blogger tanya macam mana nak buat comment box tu belah atas. Errr. Masih blur tak faham. Okay tengok gambar bawah ni.



Now dah faham kan?  "Drop your comment here" tu dekat belah ATAS bukan di BAWAH. Ini dapat memudahkan lagi pengunjung untuk tinggalkan comment untuk kita. Kalau belah bawah kan penat nak scroll semata-mata nak cari comment box. Hihi.

Okay malas nak membebel panjang-panjang, kalau korang nak cuba buat boleh lah tengok TUTORIAL dekat sini. Semoga berjaya okay! =D
 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com