Tuesday, January 3

Updated hadiah Giveaway

Assalamualaikum.

Seperti yang di janjikan, mesti semua orang nak tahu kan apa aku nak bagi untuk Giveaway ni. Dupp dap dupp dap tak? HAHA. Okay-okay malas nak berborak lebih-lebih. Jom aku nak review hadiah yang bakal di menangi oleh korang semua.

Wallet Fossil (Genuine Leather) yang bernilai RM199 - 1 Pemenang

Dua (2) tiket wayang TGV Cinema (Expired 30 April 2012) - 2 Pemenang

Hadiah hanya untuk 3 orang sahaja. Semua hadiah di atas di sponsor oleh diri aku sendiri. So, kalau nak join CLICK SINI atau pun click pada banner bawah ni okay ^.^ Terima kasih.



2 comments :

Muaz Faris said...

saya nak join boleh tak..? ke tak izinkan??

EYFAalias said...

@Muaz Faris boleh aje kalau nak join :D tapi jangan lupa tgk syarat2nya okay ^^

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com