Saturday, January 28

Updated EYFAalias 1st Giveaway

Assalamualaikum.

Tarikh tutup Giveaway semakin hampir. Aku rasa macam tak sabar pula nak post hadiah-hadiah ni. HAHA. Tapi aku macam blur lagi lah. Macam mana aku nak tentukan pemenang eh? Kalau nak guna Random.Org tu macam tak syok je.

Korang ada any idea tak? Hari tu dah tanya dekat Fan Page aku dekat facebook. Dorang suruh buat cabutan bertuah. Tapi...............Memang bertuah lah aku nak tulis number 1 sehingga 90+ tu kan. Aku rasa kalau nak tunggu aku siap tulis number tu, tahun depan baru habis. HAHA.

So any other idea tak? Kalau ada just drop dekat comment entry ini okay. Ehemm. Btw, korang dah tengok kan hadiah apa yang aku nak bagi? Kalau dah tengok, meh tengok lagi sekali. Saja nak kasi korang berdebar-debar sikit! Ceit! HAHA.



Excited tak? Ke aku sorang je yang excited? HAHA. okay okay abaikan aje perasaan aku ni. Btw, insya'allah aku akan umumkan pemenang giveaway ni pada 12 February 2012 okay? Itu sahaja.

Nak tengok senarai peserta RUJUK DI SINI (!)
Nak join giveaway ni CLICK SINI (!)

KBAI~

10 comments :

Azzah said...

nak beg tu!(ada hati nak,padahal x join pun..)

faridah nazurah said...

aku nak join.. tapi asyik busy je. okey jap lagi aku join ye KAWAN BAIK..

Marya Hana said...

meriahnya hadiah , tapi tak masok contest pon. aisehmen.. (u__u)

Diyana Norman said...

woah....best kot hadiah die! yg first tu purse eh?

Innanie | Ariffin said...

phlease jgn guna random!!!

cik puan muda umi said...

xyah guna randon,xyah guna cabutan..bagi je terus kat saya..kehkehkeh

9n0L4 said...

teruja!!! ;)

Cik Eiyra said...

hari ni kan umum ? 12 / 2/ 12

Cik Eiyra said...

hari ni kan umum ? 12 / 2/ 12

Cik Eiyra said...

hari ni kan umum ? 12 / 2/ 12

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com