Saturday, April 21

Busy mengalah kan PM!

Assalamualaikum.

Perasan tak aku dah lama tak update blog? Kesian blog aku. Sawang berada di mana-mana. HAHA. Maaf lah ya aku bukan sengaja taknak update tapi aku sangat banyak benda nak kena siapkan. Sobss!

Sampaikan nak makan pun tak ada masa (okay ni aku tipu!) HAHA. Aku tak makan? Aku rasa boleh terbalik dunia ni bila aku xsempat nak curi masa untuk makan.

Class pun aku sanggup datang lewat demi makan. Ceh! Cerita pasal makan pulak. Actually aku busy sebab final is around the corner.

So, aku tak boleh main-main dah waktu-waktu macam ni sebenarnya tapi aku termain gak sikit-sikit. Hehe. Aku sebenarnya baru aje lepas buat Mock Meeting and Mock Interview.


Mock Meeting aku siap jadi chairman, mana aku tak busy? Dah kata pun chairman. HAHA. Alhamdulillah meeting tu berjalan dengan lancar. Tapi Mock Interview ni aku rasa macam gugup sikit. Maklum ler walaupun interview ni interview main-main aje. 

Tapi soalannya mengalahkan soalan interview yang betul. Dah la asik asik nama aku aje first. Dah nama aku AFIFAH BINTI ALIAS. Dari dulu sampai sekarang nama aku yang first kalau kena buat apa-apa. Apa lah nasib aku.

So far interview tu pun okay kot aku rasa. Sekarang ni tengah prepare untuk presentation pulak. Aiyo! Dah nak final ni lah macam-macam kena buat. Hehe.

Okay la sampai sini je perkembangan terbaru aku. Cewah! bajet-bajet retis kejap. HAHAHAHAHA (gelak guling-guling) aku blah dulu. Nak siap-siap nak pergi Konsert Mania Astro malam ni. Hewheww.

KBAI~ 

5 comments :

Amanina said...

waawaa, busy kak? huhu, saya pun busy jugak. sama naik dengan akak. kekeke :D

Ini Kisah Tia said...

chill .. cenggitu le rutin student .. hehe

ain dzaya said...

patutnyer bgg sebb salu jadi org yg pertama...hahaha

"Jadi draftsman cita cita sejak azali.".

kura said...

hari tu gua pun ada mock meeting. mcm jilake, gua asik stuckk je.. haha

siti kektus said...

standard lah tu bz kan eyfa. :))

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com