Monday, April 30

The Avengers terbaik !

Assalamualaikum.





Ehem ehemm! First sekali aku nak belagak sikit malam tadi aku tengok cerita The Avengers dekat Golden Screen Cinema (GSC) Pavillion, Kuala Lumpur. HAHAHA. Siapa yang tak tengok lagi sila lah mencuburui diriku ini okay.

The Avengers cerita dia memang superb! Aku bagi 5 bintang untuk cerita ni.

Dari mula sampai habis memang x ada part yang tak best. Semua best! Ada sesetengah part yang serius kelaka. Bukan main kuat aku gelak dalam panggung tu.


Aku bab nak review ni memang tak pandai. Korang kena pergi tengok dan alaminya sendiri. Cewahh! Apa-apa pun cerita ni aku recommend kan sebagai cerita yang korang wajib tengok dekat wayang!! Kalau tak tengok rugi besarr!

KBAI~

P/S : Dah habis baca? Cuba CLICK SINI !

6 comments :

Cik Aish said...

best gile citer ni..tp konfius..action movie or action comedy.. haha

Suhaida said...

Jealous ni tau ! heh! heee

Da Mia said...

kite baru nak g tgk esok... :)
jom singgah belog kite..

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Ridzuan said...

untunglah dapt tengok dh.... :(

kura said...

tak tengok pun lagi. sobs.

Hilal Berbagi said...

Wah tak tengok dlu ah

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com