Friday, April 13

RM0.01 to Cash Out | Churpchurp

Assalamualaikum.

Tadi aku bukak Churpchurp sebab nak check current earning aku. Aku ingatkan dah boleh cash out sebab hari tu tinggal lagi beberapa puluh sen aje dah boleh cash out.

Tup tup aku bukak.........


RM0.01 to CASH OUT? Damn it! Are you kidding me Churpchurp? Satu sen pun berkira ke? HAHA. Jem pulak kepala otak aku tengok satu sen ni. Isk iskk. Dah jenuh aku promote ni sampai berpeluh tumit kaki aku. Hewheww.

Hari ni nak promote lagi, esuk boleh la tekan button cash out tu untuk kali ke tiga. Yayyy!!!

Korang nak juga? Kalau nak jom register churpchurp sekarang. Hanya ambil beberapa minit aje untuk register. Kalau setakat online kosong pon x guna jugak kan? Kalau join churpchurp boleh juga dapat duit jajan ye dak? Hewheww.

KBAI.

8 comments :

cik violet said...

pergh..churp2 die da kali ke 3 cash out..tahniah2 :)

*zafirah elfishy* said...

wah,teringin nak daftar churp2 jugak tapi takut tak dpt nak cashout :(

Akeyla Frr . said...

Alaaaaaaaaaaaaaaaaaa NAK GAK!!!! HM :(

Mieya Atiera said...

Untunglah dia kan da banyak kali merasa. Drpd mieya, nak merasa sekali nie pon ambik masa berpuluh hari lamanya. Tsk2

Tea Dno said...

peh dia ni.murah rezeki ngan churpchurp btol.kita ni hah payah btol nak dapat churpchurp tu punya earnings.haih....

Amira Anorah said...

murahnya rezeki..hehe.. saya ni dah berjanggut pon c\still bape hinggit je :3..haha

Ini Kisah Tia said...

seronoklah! hehe .. Tia sekali pun takde ..

siti kektus said...

Kite tak ingat dah pe pasword churp2. Kena wt bru la mknanya.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com