Tuesday, April 24

Restaurant German Deli Imbiss, Ampang

Assalamualaikum.

Kali ni aku nak update pasal makanan lagi. Hari tu aku buat entry pasal Yd Yazid Burger [ RUJUK SINI ] dan kali ni nak cerita pasal Restaurant German Deli Imbiss pulak.

Siapa yang pernah rasa makan dekat Restaurant German Deli Imbiss? Please angkat tangan! Hewheww. German Deli Imbiss Restaurant ni actually macam McD, KFC and any fast food yang lain. Dia sikit lebih kurang lah tapi burger dekat sini ada size contohnya size XL and XXL.

Antara menu yang ada.








Ada banyak lagi menunya actually tapi penat pulak nak copy paste gambar-gambar tu. Hehe. Aku pernah cuba sekali aje. Not bad lah rasanya. Korang patut cuba okay! Sekali cuba pasti nak lagi. Hewheww.

Restaurant German Deli Imbissni dekat area Ampang aje. Tak jauh dari rumah aku, so siapa nak g macam biasa singgah rumah aku, ambil aku dulu baru g makan k? HAHAA. Opsss lupa! More info sila ke SINI okay.

KBAI~

8 comments :

faridah nazurah said...

okey terliur!

hehe thanks tau..

Cik Adieb said...

Haiyaaa,lapar terus perut taw tengok gambar menu tu :D

Shiema Sufian said...

Wuaaaaaaa, nak try lah nanti (:

kura said...

dah pernah makan dah. gua makan megaton! pehhh. daging je habis, roti dia tak habis pun. hekhek

farhan said...

wow..dah lama nak makan dekat german deli imbiss ni..

Kc Kasedah said...

aku penah makan. sedap! daging rasa juicy je! ;P

Amar Gentle said...

Artikel yang menarik .. (Y)
Kunjungan balik gan .. :)

www.amargentle.blogspot.com

Amanina said...

terliur. XL CHEESY WIGGY. slllupp, meleleh air liur. hehe, nanti sy gi, sy singgah rumah akak then smpai sana akak belanja saya. Amacam? hehehe

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com