Wednesday, April 11

Yb Yazid Burger, Shah Alam.

Assalamualaikum.



Kelmarin aku sebuk duk sanggap Burger Bakar but sekarang ni aku dah rasa terliur nak rasa Yb Yazid Burger pulak. Haaaa. Aku rasa bab makan-makan ni aku laju jeee. HAHA.

Yb Yazid Burger ni burger apa pulak?

Aku rasa ini adalah burger paling besar yang pernah aku tengok. HAHA. Apa tak percaya cakap aku? Lek lek dulu. Aku pernah ke tipu korang bab makan-makan ni? Hewhewww.



Now? Korang nak percaya tak cakap aku? Tak silap aku burger ni harganya lebih kurang RM20 sahaja. Murah kan? Ehemmm. Ini kalau siapa ada bela saka aku nasihatkan makan burger ni, garenti saka korang kenyang setahun! HAHAHA. Okay okay aku gurau jee. Burger besar macam ni sure kongsi 4 orang baru habis. Tapi xtau la kalau korang nafsu kuda kan makan banyak. Hewheww.

Actually aku belum pernah rasa lagi, sebab Yb Yazid Burger ni dekat area Shah Alam, so siapa yang teringin nak makan, jom la ajak aku sekali gak. Aku pun nak gak rasa. Tapi Keramat ke Shah Alam jauh kot, aku ni dah la buta jalan. Kang tak pasal-pasal sesat.

Hmm. Ada sesiapa nak bawak aku g makan Yb Yazid Burger ni tak? Please plaseeeee! :(

Opsss lupa! More info boleh ke laman blog YB YAZID BUGER okay.

9 comments :

faridah nazurah said...

aku teringinn gak tengok.. tapi jauh! aku dah la xde kereta

Ezy Chiaki said...

besarnye bege.. hakhak..

Nurul Amanina said...

yumm yumm. bestnya burger, meleh air liur. mwehehe :D

Cik Nur said...

besarnya..! xlalu nak mkn pula rasanya..huhuhuh

Miss Amateur Cook said...

menariknya! :D

farhan said...

mu ni tunjuk gmr burger sokmo..lapar je tgoknyepun..hadoii..kalu ore takdok duit tengok burger sedap2 gitu meleleh air tu..

Tea Dno said...

bapak besar burger..huhu..tea makan memang konfem leh habis..tapi gerenti pastu muntah semula...adoiyai

siti kektus said...

Maai. Besar gabak beger ni eyfa. Leh belah 2 wt mkan tga ari n malam. Haha

wawa said...

shah alam area mana? bg map....

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com