Sunday, April 1

Weekend Hi-Tea, Grand Seasons Hotel

Assalamualaikum.

Jumaat malam hari tu, aku last minit dapat voucher percuma dari kakak ipar aku untuk makan-makan di Grand Seasons Hotel, Kuala Lumpur untuk dua orang.


Sebenarnya aku dah ada plan Sabtu tu nak ke Jalan Tunku Abdul Aziz Rahman untuk membeli belah dengan kawan-kawan aku. Tapi di sebabkan aku dapat voucher ni, aku delay kan sedikit masa untuk pergi jalan TAR tu.

Aku pergi dengan kawan aku Shaiful Jasni. Aku ni jenis penakut tak kena tempat sikit. Aku sampai-sampai aje aku suruh dia yang tanya pasal Voucher tu. Maklumlah aku tak pernah makan dekat tempat mahal-mahal ni. Tu yang kalut sikit. HAHA.

Tapi bila dah sampai sana, mula la perangai pelahab aku datang. Aku pandang tengok banyak-banyak makanan, lagi-lagi free pulak tu memang dah tak boleh cover dah perangai pelahab tu. HAHA. Jom nak tanyang sikit apa yg aku makan. Hewhewww.




Sebenarnya ada banyak lagi, tapi tak sempat nak snap aku dah melantak dulu. HAHA. Sorry lah ya! =P Makanannya not bad la. Ada yang sangat sedap, ada yang sederhana sahaja, and ada yang aku rasa macam tak boleh nak telan. Huhu.

Kesimpulannya aku lebih suka makan dekat gerai tepi jalan dari makan kat hotel-hotel ni. Hewheww.

KBAI~

7 comments :

Spudin said...

nak sikit boleh ? hee

Cik Adieb said...

Uits,sedap tu :D

kai said...

wah sedapnye makanan!

=Visit My Blog!===

http://encikkai.com

::CIK LYNN:: said...

sedapnya tgk mknn tu...hehe =p

dyabunga said...

sedapnya..

Pka Rahim said...

hi.. jom baca entry baru pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/make-up-by-pka-rahim.html

tq :)

faridah nazurah said...

mmg berbunyik2 perut aku baca entry kau nih! cepat bertanggungjawab!

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com