Tuesday, May 1

BLOGLIST APRIL 2012 di bubarkan | PEMBERITAHUAN

Assalamualaikum.

Ingat lagi tak dulu-dulu kita ada join segmen abang B.A untuk bloglist April 2012? Kalau tak ingat TEKAN sini untuk mengenang kembali kisah lalu kita bersama. Cewah! HAHA.


Kenapa di bubarkan?

Sebabnya sekarang kan dah masuk bulan May. Nama bloglist pun "BLOGLIST APRIL 2012" Hikhik! Aku bagi tahu dulu sebab nanti ada yang pelik pulak kan kenapa bloglist tu dah tiada dalam blog aku. So, daripada kita salah faham antara satu sama lain, aku announce awal-awal supaya tiada sengketa antara kita. Ceh! Ayat aku xboleh blah. Hehe.


Btw, terima kasih pada mereka-mereka yang sudi tukar link dengan aku untuk bloglist hari tu. Nanti kita tukar-tukar link lagi okay baby-baby? Hikhiks.

KBAI~

4 comments :

kura said...

wooo. ok baby. ouchh! hahha

Amanina said...

okey2 paham. tp sy tak buang kak eyfa dr bloglist sy tau. hehe :D

Nur Farah Hani said...

haha.. ok ok.. after this nak join bloglist u ea.. :D

Cik Nur said...

terima kaseh juga kerana sudi tukar dengan cik nur.. :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com