Wednesday, May 9

Penderaan Kanak-Kanak Yang Kejam

Assalamualaikum.

Tadi aku ada terbaca dekat new feed facebook aku pasal penderaan kanak-kanak. Aku memula malas nak tengok benda-benda macam ni. Kesian kot. Kanak-kanak weh! Apa yang mereka buat sampai nak dera macam tu sekali?




Kanak-kanak yang di dera dalam video ni sampai koma kot. Aku baca dekat facebook lah kan tak tahu lah betul ataupun tidak sebab siap ada gambar lagi. Cuba tengok bawah ni. Kesian kan? Perempuan tu aku tak sure dia just babysitter or ibu kepada kanak-kanak malang ni.





Aku just harap orang yang berkenaan di kenakan tindakan yang berat. Bintang pun pandai sayangkan anak, aku tak tahu lah kenapa manusia yang ada otak ni tak pandai nak sayang anak. Hope adik ni cepat sembuh. Amin~
Suka join Giveaway?
Mari meriahkan Giveaway Inspirebunny & Amer Corner.
Ada banyak hadiah menarik menanti anda semua!

8 comments :

Kerengga Biru said...

T_____T sedey nyeee~

Faqihah Husni said...

dunia zaman sekarang ni.. :(

izfanora said...

akal perempuan tue tak dapat berfungsi dengan baik. kesian dia, tak pandai guna akal yang diberi tuhan.

sayu tengok video tue..

Anis anak wong said...

gila kowt popuan tu...xsyg anak

cik miera said...

Kesian budak tu.. ish pompan tu pun. yg rakam tu lg la teruk.. xhalang pun.

Nyamuk Terbang said...

kesian baby tue kn

Shiema Sufian said...

Whoaaaa, sedihnyaaaa :( Tapi tadi tengok dalam papr yg ni berita last year

Miss Primadona said...

ya allah, kau selamatkan lah baby tu :'(

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com