Thursday, May 3

Kongsi pada rakan-rakan anda hari ini!

Assalamualaikum.

Hi, for sure korang semua ada Facebook, Twitter, Tumblr, Yahoo! Massenger, Skype and macam-macam lagi laman sosial yang lain. Anda ada laman social tapi tak sign up dengan Churpchurp? Korang semua sangat kerugian sebab dengan adanya laman sosial tersebut korang semua sudah layak untuk mendapat ganjaran daripada Churpchurp dengan hanya menyebar messages para penaja.

Now you can earn rewards by sharing through facebook, twitter and other social network with #ChurpChurp! How cool is that?  So, start sharing today to gain more reward! It's FREE! Register now! 


Jom tengok current earning akaun churpchurp eyfa, RM3.59. Itu pun baru aje lepas cash out hari tu. Walaupun tak banyak mana tapi memang seronok sangat bila dah dapat cashout earning tu. Siapa yang tak seronok bila dapat duit dengan hanya sebarkan messages? Tunggu apa lagi? Sertai Churpchurp sekarang.

If ada masalah untuk register boleh refer tutorial yang dah di sediakan [RUJUK SINI]

19 comments :

Nyamuk Terbang said...

perghh byknya

kim heeruul said...

malas la..hahhaa..
btw masyuk gak..

zahidahwahid said...

wah..syoknya..masyuk2...

New Entry: Berkawan biar beribu

SoLy SoLicious said...

untung la die ...masyukkk tu..heee

farhan said...

byk tu ratus2 dpt..aku baru rm4.50..mcm mana grapevine leh dpt byk mcm tu ...grapevine aku rm0.50 je dpt

Joel Leslie said...

perghh kaya dah. :OOO bank in sikit utk aku. rm50 pun cukup >;p hehee

Zul Fattah said...

perghh.. banyak kot.. semenjak aku berblogging ni, tak pernah lagi dapat duit kot..

Abg Stalker said...

rm244+?!byk gk tu.. o.O abg pny nuffnang pun terkedek2 lg,x cecah rm10.kesian2..

yura said...

adeh...nak wat tp xreti la huhu

Cik Lia Lomi said...

wah, masyuk-masyuk...

Ahmad Hati said...

Banyak nya

Azzah said...

banyaknya duit dia..

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

PEhhh~~ Banyak Untung , ~~

Ash Kyouhei said...

kita dah buat dah , tapi tak reti nak guna :3

zeeqa said...

bole terangkan dgn lbey lanjut tak ? da uat tp tk tw nk guna cm ner :D

mursyid diey said...

sayang nyer grapevine dah susah nak ada skrg..huhu...penyumbang trbanyak tu..huhu..

yang terlepas pandang...kontroversi mengalahkan artis...haishh..
http://dzuandiey.blogspot.com/2011/11/shida-harmi-ugut-khairul-fahmi-apek.html

Ezzattie said...

wah kayo dah eyfa ea. meh baca entry ezzat yang latest pasal churp2 jugak. tolong ezzat please.....

nur fatihatuz zahra said...

untung jugak .. huu~ tapi kan, rasa macam malas je nak buat .. haha ..
btw, jum singgah sini , new entry ..

http://cheritakuhzara.blogspot.com/2012/01/indahnya-saat-itu.html

Amanina said...

ehehe, sy join gak churp2. tp tersalah mcm mane tah, xleh nak connect dengan twitter. sobs sobs ;(

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com