Saturday, May 5

Senarai Bloglist Jun 2012

Assalamualaikum.

Alhamdulillah seramai sebanyak 37 buah blog dah tersenarai di dalam "Bloglist Jun 2012" dekat blog aku ni. Aku rasa macam tak ramai sangat. Tapi okay la bersyukur lah. HAHA. Maybe yang lain tu tak berminat nak tukar link dengan aku. Sobss.
Bloglist ni akan ada di blog aku hingga Jun 2012 sahaja, sila take note okay. So if korang tengok bulan Julai bloglist tu dah tiada bermakna aku dah delete lah ya. Kalau nak tukar lagi tunggu Abang Ben Ashaari kita buat segmen tukar link lagi. Hewheww.

If lepas aku dah delete bloglist tu, sama ada korang nak delete aku juga or nak kekalkan aku dalam bloglist korang terpulang okay but kalau kekal kan lagi bagus. Hikhik ^.^

Ni senarai semua blog yang ada :

  1. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  2. http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  3. http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  4. http://mistaqila.blogspot.com/2012/05/bloglist-jun-2012.html
  5. http://eerashera.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  6. http://pz2504.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  7. http://www.kyrahizrina.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  8. http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  9. http://ayuiman88.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  10. http://irsyad-nazmi.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  11. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  12. http://faqihahhusni.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  13. http://lovestory313.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  14. http://anakashari.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  15. http://heartylolipop.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  16. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-ben-ashaari-tanya-blogger-sapa.html
  17. http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  18. http://kelimenari.blogspot.com/2012/05/segmen-xix-ben-ashaari-tanya-blogger.html
  19. http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  20. http://lynnlinda.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  21. http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  22. http://maszull.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  23. http://arisyalee.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  24. http://ezzuraza.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  25. http://princessofhemp.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  26. http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  27. http://dismybelog.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  28. http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/05/segmen-ben-ashaari-tanya-siapa-nak.html
  29. http://www.hafizaiman95.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  30. http://jai-diari.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  31. http://errakyra.blogspot.com/2012/05/blog-ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  32. http://masrinasidek.blogspot.com/
  33. http://www.akumad.com/
  34. http://zamani84.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  35. http://pkaemerald.blogspot.com/
  36. http://ayuejean.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
  37. http://fizah-sukhri.blogspot.com/
  38. Next

Jemput lah selalu datang, and drop comment dekat blog aku ni ya. Dah alang-alang tukar link, rajin-rajin la merayap dekat blog aku nanti k?

Siapa ada twitter? Moh la kita follow me-follow boleh la kita rapat kan apa yang tak rapat. Hewheww. Search @EYFAalias and lepas follow please mention my name for a follow back okay? No worries aku tak lokek tekan button follow tu.

Lastly sesiapa yang nak tukar link dengan aku boleh drop comment dekat ENTRY INI tak kisah la korang join segmen Abang Ben Ashaari or tidak. Kalau nak tukar just inform aku okay? Nanti aku akan masukkan link korang dalam "Bloglist Jun 2012"

Terima kasih sebab sudi tukar link dengan aku okay? BYE~

3 comments :

Rafflesia™ said...

as-salam dear.. -.-
ramainye -.-

::CIK LYNN:: said...

eyfa, 2010 ke 2012? hehe

eyda lha ♥ said...

http://eydawoit.blogspot.com :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com