Friday, May 18

Segmen : Tambah follower twitter | Senarai peserta

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, tamat sudah segmen pertama aku. Seperti yang di janjikan ini adalah senarai peserta yang join "Segmen : Tambah follower Twitter", so selain dari follow Twitter mereka, korang juga boleh la terjah blog mereka okay untuk rapatkan lagi apa yang tak rapat. Hehe. Kalau boleh follow sekali blog mereka :)


1. Blog : misszberceloteh.blogspot.com
   Twitter : @misszberceloteh

2. Blog : ayuejean.blogspot.com
   Twitter : @AyueJean

3. Blog : kelajuanparadigma.blogspot.com
   Twitter : @suzanatahir

4. Blog : ayinzpunyablog.blogspot.com
   Twitter : @LynnJHN

5. Blog : dinopuccino.blogspot.com
   Twitter : @Ayunni007

6. Blog : amercorner.blogspot.com
   Twitter : @amercorner

7. Blog : nurfahz85.blogspot.com
   Twitter : @nurfahz

8. Blog :  cappucinoarda.blogspot.com
   Twitter : @arda94

9. Blog : alittlething-calledlove.blogspot.com
   Twitter : @Fafaa_Nf

10. Blog : eyqahasnan.blogspot.com
     Twitter : @NurEyqaHasnan

11. Blog : budaxmatacomey.blogspot.com
     Twitter : @HajjatulDarwish

12. Blog : yayahnasake.blogspot.com
     Twitter : @yayahnasake

13. Blog : belogfiqahcheeky.blogspot.com
     Twitter : @FiqahHamed

14. Blog : amaninajailani.blogspot.com
     Twitter : @amaninaAJ

15. Blog : eidashimoda.blogspot.com
     Twitter : @EidaShimoda

16. Blog : littlequeenstory.blogspot.com
     Twitter : @syazaemma

17. Blog : thisismylife-eyka.blogspot.com
     Twitter : @Siti_Nuratika92

18. Blog : ceritabudakbiru.blogspot.com
     Twitter : @NiesaHannan

19. Blog : syesukepoohhhh.blogspot.com
     Twitter : @asma_like_pooh

20. Blog : nourayuadieb.blogspot.com
     Twitter : @NourAdieb

21. Blog : mulan-sahbanu.blogspot.com
     Twitter : @Miss_SyahBaNu

22. Blog : symduasatu.blogspot.com
     Twitter : @SyimaDeen

23. Blog : dunia-iekafarhana.blogspot.com
     Twitter : @fhanahaziqah

24. Blog : nanahunnymonny.blogspot.com
     Twitter : @NanaOmok

25. Blog : aliasafifah.blogspot.com
     Twitter : @GadesUngu

26. Blog : noruazuran.blogspot.com
     Twitter : @Azlan_Matle

27. Blog : jannahsalleh.blogspot.com
     Twitter : @JannahSalleh

28. Blog : kekasihsaga.blogspot.com
     Twitter : @wanawahid

29. Blog : hydalicious.blogspot.com
     Twitter :@HydaLaa

30. Blog : ieraassyiera.blogspot.com
     Twitter : @iera_assyiera

31. Blog : asitiamidza.blogspot.com
     Twitter : @missmyd

32. Blog : rosepurple92.blogspot.com
     Twitter : @norhazwani9392

33. Blog : missrieyaieanurhidayah.blogspot.com
     Twitter : @ieyahussin

34. Blog : shortstorybehindme.blogspot.com
      Twitter : @mirraperri

Bermakna nanti korang akan dapat lebih kurang 34 followers baru di Twitter korang (termasuklah aku salah seorang). If mereka tak follow anda balik, please mention them on twitter for a follow back ya? or drop comment dekat entry mereka.

Give a big clap for yourself sebab dah berjaya menjayakan segmen pertama aku ni. Terima kasih banyak-banyak! Happy blogging~

SIGN UP CHURPCHURP NOW!~

15 comments :

Nyamuk Terbang said...

ala xsmpat join

Cik Purple said...

dear2.. sory menyusahkan.. cp dah tukar id.. @syazaemma.. :) maaf menyusahkan..

*NurSyahieraDahhari* said...

eyfa yang baek hati :)
em, boleh tak tukarkan url syiera? no 30 tu? letakkan link http://ieraassyiera.blogspot.com/

main blog :)

terima kasih :)

mirraperri said...

eyfa,mirra nk jgk boleh?

AyueJean said...

tq.. dh follow semua.... tp nurfahz je x bleh nk follow... x tau asal.... =(
btw, thanx... =D

*NurSyahieraDahhari* said...

alhamdulillah, selesai follow twitter semua :)
insyaAllah nak jugak follow blog semua :)

Ayu Iman said...

huhu...iman xsmpat join segmen nie..tp yg penting eyfa frenz kt twitter kita kan=)

Amanina Nasuha said...

alaaa x sempat joinn...singgah..x pe lah foll0w mereka juga...especially u :-)))

✿ SyimaDeen ✿ said...

Syima Dah follow semua yang terlibat . Kalau ada yang Syima salah pandang url tuhh , boleh bagitau tau :)

Eyfaaa ! Awak punya segmen nihh best !

Darwish said...

Alhamdullilah..dah follow semua twitterr...
Lepas nieyh nak folow blog pulak la

alynn'johan :] said...

hee , dear thanks a lot :)

faridah nazurah said...

haha aku takde twitter. selama ni pun pinjam adik aku punya utk spread iklan

fiqah hamed said...

bismillahirahmanirahim..dah follow twitter diaorang.. =)

♥ hyda bambam ♥ said...

dah follow semuaaaaaaa :)

Jannah Salleh said...

dah follow semua.kalau ade yg jannah tak follow lagi,mention ek ? eyfa,best segmen awak nih.thumbs up !

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com