Sunday, May 13

Watermark untuk blog ini.

Assalamualaikum.

Actually aku dah lama nak buat watermark untuk blog aku ni, tapi nak buat macam mana, aku tak creative seperti orang lain. Aku tak tahu la kenapa maybe masa kecil tangan aku tak bedung kot. HAHA.

DAN AKHIRNYA.........

Dapat juga satu watermark untuk blog aku ni. Aku rasa macam happy sangat-sangat. Tapi watermak ni bukan aku buat sendiri lah. aku order. Jangan harap lah kan aku buat sendiri. HAHA.

Nak tengok tak? Nak tengok tak? Jeng jeng jenggggg.....

*




*




*


Sorry Balqis Damia, aunty pinjam gambar aqish ya? Hikhik~


So, what do you think? Ada dua color, kalau gambar tu gelap pakai warna putih, and kalau gambar terang pakai warna hitam. Nice huh? I like it. Hewhew~

15 comments :

nur anis said...

cantik..simple je..:) saya malas betul nak guna watermark ni..huhu

keri ikhwan said...

nmpak cool :)

Amanina said...

wah. maju trang tang tang, hehe. cool la watermark tu. comey comeY! :DD

♔Lady Ainaa♔ said...

cantik!!!! watermark tu cam cop ek??? baru cek tau...heheheh... ajar2 lah mcm ne nk buat..huuuuuuu

Encik Atan said...

terasa terawang-awang....

cici tembikai said...

cantik babe =)

Cik Jajika said...

ok la tu... simple n nice..=)

Ezy Chiaki said...

cantek!
saye kalo wat watermark xcntek cam org laen wat..
saye pon xkreatif..
huhu

Ini Kisah Tia said...

cun! nampak professional lah eyfa :)

maszull said...

assalamualaikum eyfa....cantik n simple..:)

Ayu Iman said...

nice eyfa..=)

fizafantagirO said...

simple & cool :) sis pun tak reti nk berwatermark cantik2 ni .. just tulis url or nama je :p

Rafflesia™ said...

cun! @_@

NaJwA MaJiD said...

atototo . Omeii nya ini budak . XD

rAIHan said...

cantik dan simple..nampak official lagi..

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com