Monday, May 28

Revenge Tv Series.

Assalamualaikum.

Sekarang aku tengah layan cerita REVENGE ni dekat Astro tapi aku lupa channel apa. Memula aku tak layan cerita ni, parents aku and kakak aku aje yang layan. Ntah macam mana, aku tertengok ulangan semua episod cerita ni lepas tu aku rasa macam best pulak. Dah jadi addicted. AHAHA


Ceritanya mengisahkan pasal Amanda Clark ni nak balas dendam dekat satu keluarga Grayson atas kematian ayah Amanda masa dia kecik-kecik dulu. Kira macam karma lah. What goes around comes around. Cewahh! But seriously cerita ni sangat seronok. 

Apa Amanda ni buat dalam proses nak balas dendam ni semua menjadi. Kira macam kalau terkantoi ada aja akal dia nak cover balik dari rancangan dia gagal. Cerita ni style gila weh! Cerita dia senang nak tangkap sebab dia selalu flash back so, kalau tertinggal pun boleh tangkap. Hehehe.


Tak sabar nak tunggu ending cerita ni. Berjaya tak Amanda balas dendam dekat keluarga Greyson?Hewheww =D

5 comments :

kura said...

revenge? ohsemmmmm.

sitikadhijah said...

saya pon suke tgk cite nie... episod mule2 tgk la.. tpi dah leme x folow up cite nie.. x de mase la.. hehe.. anyway cite nie memg best..

Azzah said...

sis pun layan citer ni..best..

faridah nazurah said...

aku tak pernah lagi tgk cerita ni. err tapi iklannya nampak mcm best je kan

::CIK LYNN:: said...

alaa...kt hostel ni ssh nk tgk astro...=(

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com