Thursday, May 17

Segmen : Tambah follower twitter.

Assalamualaikum.

Rasanya sekarang ramai yang dah ada account Twitter kan? Tak kisah lah baru buat or dah lama buat account twitter tu. Siapa yang belum buat boleh la sign up sekarang. Ianya percuma aje!

Tahukah anda twitter juga boleh membantu kita untuk naikkan income kita dalam assignment churpchurp? Lagi banyak followers kita lagi banyak peluang kita untuk dapat income lebih.

So, kali ni aku nak buat segmen untuk up kan followers twitter korang. Ini first time aku buat segmen, sebab aku lemah sikit bab buat segmen ni. Tak ape. Cuba dulu. Tak cuba tak tahu kan?


Jika berminat untuk join segmen ni sila penuhi semua syarat-syarat di bawah.
  1.  CLICK DI SINI dan CLICK SINI terlebih dahulu.
  2. Follow blog http://eyfaaliasstory.blogspot.com/
  3. Follow twitter saya di @EYFAalias ( I will follow you back soon )
  4. Buat satu entry bertajuk "Segmen : Tambah follower twitter" dan linkkan pada entry ini.
  5. Dalam entry itu sila pamer atau letakkan sekali id or link twitter anda.
  6. Tag kepada rakan-rakan anda yang lain (sekurang-kurangnya 2 orang) dan pastikan mereka tahu.
  7. Hantarkan link entry anda pada entry ini.
  8. Lepas senarai yang join segmen ni keluar korang wajib follow Twitter dorang okay.

Segmen ini akan berjalan dalam tempoh masa 24jam (berakhir 1.00 Petang / 18.5.2012), so senarai yang join segmen ni akan di publish esuk.

Segmen ini still akan berjalan walaupun kurang dari 10 orang yang join. Thank you.

39 comments :

Muaz Faris said...

bleh berjaya tak ni?? kalo boleh, nk join gak.

laylaa ruflynn :') said...

hm, kita tak ada churp churp lah :(

MISS Z BERCELOTEH said...

dah join ^^

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segman-tambah-follower-twitter.html

AyueJean said...

Join.....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

nik suzana mat tahir said...

http://kelajuanparadigma.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

join. ^^

alynn'johan :] said...

Kiter join :

http://ayinzpunyablog.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

Ayunni Salvatore said...

Saya joined !

http://dinopuccino.blogspot.com/2012/05/segman-tambah-follower-twitter.html

amercorner said...

saya joined :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segman-tambah-follower-twitter.html

Fahz said...

fahz join...

http://nurfahz85.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

Aqua Girl said...

DATANG JOIN



http://cappucinoarda.blogspot.com/2012/05/segman-tambah-follower-twitte.html

S4R4H SWIFT said...

Saya Join http://sarajefry.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

Fafaa said...

joined :)

http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

Eyqa Hasnan said...

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

eyqa join :)

Darwish said...

Join !
http://budaxmatacomey.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

kura said...

yooo. income income incomeee!

yayahnasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segman-tambah-follower-twitter.html

fiqah hamed said...

join sini..

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/05/segman-tambah-follower-twitter.html

J.Syazwana said...

tak reti main twitter *noob*

Amanina said...

saya join! :)

http://amaninajailani.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

It's about Me and You said...

Hye ! Sy Join :)

http://eidashimoda.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

Cik Purple said...

join.. :) http://littlequeenstory.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

eyka said...

join ....
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

(: Niesa :) said...

join :)

http://ceritabudakbiru.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-twitter.html

ema_like you said...

joinnn.... taww... ^_^


http://syesukepoohhhh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

id tweet: https://twitter.com/#!/asma_like_pooh

Cik Adieb said...

Saya join :)

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

Miss BaNu said...

joinnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

✿ SyimaDeen ✿ said...

http://symduasatu.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

JOINNNNNNN !

missrieya said...

join !

http://missrieyaieanurhidayah.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

Aisya J said...

wahh cambest jee :D

oh and do visit my blog too! :) I tried making French Macarons :)

ieka farhana said...

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

joined :)
kalaw sudi join my first segment sekali yeee

Naniey Hana said...

awak ! saya join ! :)
http://nanahunnymonny.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

afifah said...

saya nak joinnnnn!!!!

http://aliasafifah.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

aReLaN said...

saya dah follow, join dan sume la.hehehe

http://noruazuran.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

Jannah Salleh said...

awak,kite join :)

http://jannahsalleh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html


tapi kalau takde churp churp boleh join tak ? ^.^

love saga said...

wana join :)


http://kekasihsaga.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

♥ hyda bambam ♥ said...

dah join :) http://hydalicious.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

*NurSyahieraDahhari* said...

turut sertai same~

link entry :

http://thisforjoin.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

missmyd said...

done joined! :D
http://asitiamidza.blogspot.com/segmen-tambah-follower-twitter.html

waniey20~ said...

join , dah follow !

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com