Friday, May 11

Burgernizers blogs | Burger Bakar Kaw-Kaw

Assalamualaikum.


Tadi aku buka nuffnang, then macam biasa la aku belek-belek keyword, referrals, analytic dekat Nuffnang tu. Then macam biasa lah aku memang dah tahu "Burger Bakar Kaw-Kaw Wangsa Maju" dan "Burger Bakar Kaw-Kaw Dagang Avenue" mesti jadi top keyword untuk blog aku.

Aku pun buat selenger ajelah then aku check referrals, lepas tu aku nampak satu link ni macam aku tak pernah nampak aje, iaitu http://burgerbakar.com/burgernizer/bloggers/. Aku pun click lah kan. Tengok-tengok! Suprisee!

Click kalau tak berapa nak nampak okay.

Oh Mak Engkau! Terkezut ahkakk~ Link blog aku ada dalam website http://burgerbakar.com/. Rasa macam tak sangka pulak. Hikhik. Malu itewww. Hewhew. Kalau nak baca pasal pengalaman aku makan burger bakar BACA DEKAT SINI

Siapa yang masih tercari-cari infomation pasal Burger Bakar Kaw-kaw ni boleh terus pergi ke laman web dorang okay ==> http://burgerbakar.com/burgernizer/

Jangan risau rasa nikmat burger ni memang superb! <3

Nota kaki : Suka entry ini? Sila click di sini dan juga sini sebagai tanda sokongan anda.

4 comments :

Ratu Lissa said...

hehe , untung laaa :)

Crew Fathi said...

Untung la.. Hahaha.. Mau beger bakar satu.. Ngee.. ^_^

sweetsourlife said...

tinggal dekat-dekat area cni je. tapi blom berkesempatan nak merasa. sebab..
huh..kurang kesabaran untuk beratur lama-lama

Abg Stalker said...

bole le minx beger free 2,3ketui pasni.tunjuk entri ni je.hahaha..

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com