Wednesday, March 7

Burger Bakar Kaw Kaw, Wangsa Maju

Assalamualaikum.


Masih ingat kisah Burger Bakar Kaw Kaw yang pernah aku cerita kan tak lama dahulu? Hehe. Sila ingat kembali ataupun boleh RUJUK SINI.

Semalam dengan keadaan yang pening. Kawan aku timbulkan hasrat nak menikmati burger bakar dekat wangsa maju. Memula rasa macam tak ada mood sebab nak exam kan, tapi bila fikir bila lagi nak pergi dengan diorang kalau bukan sekarang?

Lepas maghrib tu kami pun gerak dari Shamelin pergi ke Wangsa Maju, sampai-sampai sana aje. Beratur bukan main panjang sepanjang-panjang nyaa. Tapi takpe kempunan punya pasal kami pun beratur nak dekat 40min untuk tunggu orang tu ambil order.

Actually ramai yang bertanyakan aku tentang Burger Bakar Kaw Kaw ni dekat area mana dekat wangsa maju tu? Aku nak describe pun macam payah. Apa kata korang rujuk map bawah ni?


Harga Burger Bakar untuk Ala Carte hanya RM7.50 sahaja. Tak kisah lah burger ayam atau daging but aku suggest korang ambil daging. Hehe. Manakala untuk Set harga RM10. Toppingnya boleh pilih. Kalau set di sertakan dengan dua hotdong and satu minuman.


So, sekarang korang dah tahu kan. Boleh lah ramai-ramai serbu kedai Burger Bakar Kaw-Kaw tu. Opsss! Lupa keda ni tidak beroperasi pada hari Isnin ya kawan-kawan. Kalau boleh sila datang awal untuk mengelakkan kaki lenguh untuk beratur panjang =P Apa-apa pertanyaan sila rujuk di http://burgerbakar.com

KBAI~

22 comments :

Anum said...

sedapnya
anum dah try :)

faridah nazurah said...

cehh memleleh air liur aku siot

Rahmah Ram Ram said...

akak duduk area situ pun tak pernah merasa lagi berger bakar ni..ermm..nampak macam sedap mesti try ni..thanks for sharing the info

Cik Adieb said...

huhuhu , lama tia makan burger ama kawan2 :)

nur anis said...

wah..macam sedap je....tapi jauh ngat...huhu

kura said...

macam sedapppppppppp.

Kc Kasedah said...

La ini area hostel lama aku ni! hahaha mudah! dah tahuuu thanks for the info eyfa! <3

Azee Hana said...

aaa,,,sedapnya..kalah burger mcd camni..hee
nway,,salam kenal..jum lawat blog saya..=)

dyabunga said...

jauh tu dari shamelin ke wangsa maju..dya nk cuba mkn lh..

Hafizin Jamil said...

bila nak belanja aku ni??haha

Ana Farhana said...

should try ni, nmpk sodappp ehhh

faridah nazurah said...

Weh kawan baik.. Update la cepat

Nyamuk Terbang said...

ok rsa lapar

GEMUKituMENARIK said...

giler lazat tengok . baru lps mkn jd lapar balik . yummy yummy . al maklum kuat makan (=

::CIK LYNN:: said...

huyooo...siap ada set lg tu...=) seb bek cik lynn dok jauh...kalu x, bleh gk try...

Diyana Norman said...

sedapnyerrr dh la tgh lapar

lee said...

hr ni cik fafau ckp pasal burger kaw kaw kt twitter..

Anonymous said...

yang warne pink 2 bukan bacon ke???

crone1585 said...

Start kul pe kdai ni

crone1585 said...

Start kul pe kedai ni

Anonymous said...

yg ade bacon tu bacon pe? ayam?

Anonymous said...

mlm semalam bru p, sedih, sejak renovate dah xcam dlu..burger sejuk, ayam gorg dia masin....

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com