Monday, March 19

Churpchurp current earning

Assalamualaikum.

Rasanya macam dah lama aku tak promote churpchurp aku. Sebelum tu CLICK SINI dulu ya! ^-^ Aku rasa earning churpchurp aku tak bergerak-gerak, kat situ ajelah.  Dah pemalas sangat, padan lah muka aku kan? HAHA.

So, siapa yang dah join Churpchurp? Apa pekembangan churpchurp korang? Dah ada kemajuan belum? ke sama aje macam aku? pemalas nak promote! Hikhikhik ^^

Tadi aku bukak lah Churpchurp, kot kot ada Social Seeding best jugak, dapat duit free-free aje. Tapi alangkah malang nasib aku, takde social seeding, social share banyak la. Huhu. Ini yang malas ni, bukan senang nak promote iklan-iklan tu untuk dapatkan dua kupang. Sobssss -_____-"

Tapi aku tengok Churpchurp punya interface dah lain, nampak lagi cool tapi complicated! HAHA. Okay la, maybe baru so, belum explore lagi. Penat aku mencari macam mana nak tengok history eraning aku, akhirnya setelah godek-godek jumpa juga. Hehe. Alhamdulillah, naik la sikit earning aku.


Korang taknak berbesar hati ke tolong aku naikkan earning churpchurp aku? ala alaaa. korang kan baik? hehehee. Takde lah gurau jeee :P tapi kalau rela nk click apa salahnya. Pilih aje salah satu iklan kat bawah ni ya? hehehe




Kalau sesiapa yang berminat nak join, meh lah CLICK burung biru comel bawah ni ya. Jangan risau percuma aje. Hehehe. Kalau dah join, korang boleh refer tutorial yang aku dah sediakan. Thank you :)



SponsoredTweets referral badge

12 comments :

Ezy Chiaki said...

dlu rajin la promot.. skrg dh mls.. same cam eyfa..
haha..
xbergerak2 pon..

shiema sufian said...

Shiema dah tolong click churp churp (: hihi

faridah nazurah said...

churpchurp aku buat masa ni xberjalan pun sebab jarang share campaign..

Hafizin Jamil said...

pergh..banyak dah tu..boleh belanja aku mcflurry pun ok da..hak3

Muaz Faris said...

lagi rm10 dah bleh cash out dah tu

dyabunga said...

churp2 dya tak gerak pun..malas..hehe

ArulchelseA said...

churp2 dah lain rupa pulak dah..hehehe.. sy punya hujung thn 2018 ni kot baru cukup..kih kih kih

kai said...

untung la churp2 dah nk dekat 100..

iyka syafika said...

waaa...dah byk la tu..yg iyka punya bru 80 sen.hahhhhh...lagi cikit.ok.dah tekan churp2 anda.

kura said...

peh. kayezzz uu.

Simon Reyes said...

Kayo2

Share this: Duit Churp Churp

zuzuBEBE said...

boleh klik kn churpchurp kite gak tak? hihi

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com