Tuesday, March 13

Comelnya kita buat rambut tocang!

Assalamualaikum.

Dari dulu lagi sebenarnya aku nak try buat rambut tocang macam fasha sandha buat tu. Tapi aku bila fikir-fikir balik aku rasa macam x confident aje aku boleh jaga rambut aku bila dah tocang macam tu. HEHE.


Then nak di jadikan cerita ada sorang classmate aku ni, aku nampak dekat default BBM dia, dia buat rambut tocang juga tapi sebelah aje. Serious sytle. Hati aku dah membuak-buak dah nak tanya dia buat dekat saloon mana. Tapi aku mcm xknl dia sgt so cm malu nak tanya.

Tapi last-last aku buat muka tak malu tanya juga. HAHA. then semalam kebetulan aku nak keluar aku try la pergi saloon area Setiawangsa. Aku nak try buat rambut tocang tu tengok kena ke tidak dengan muka aku yang bulat ni.

Bila dah siap aje rambut aku, aku rasa macam nak sengeh sampai telinga. Hikhik. Omeynyeww rambut iteww. Hikhok! HAHA. Rambut aje comel. Orang tak comel pun. Sobsss. =.= Okay okay tak tengok tak hasilnya? hehe. Taraaaaaaaaaa~


Aku saje upload terbaik, biar korang pening sikit nak tengok! HAHA. Kalau nak tengok lagi dekat sila la pergi ke facebook aku ya. Hehehe. 

Rambut tocang ni tahan dua hari aje. Tapi dapat dekat aku, masuk hari ke dua dah hancur tocang ni sebab tadi aku tersikit rambut tocang tu, dah alang-alang serabai aku bukak je terus. HAHA. Takpe nanti boleh buat lagi. Hikhik ^^

KBAI~

18 comments :

Nurul Amanina said...

mak aihh, pening kepala nak tengok gambar terbalik.. wehehe :D

kai said...

hadoi sakit tengkok den!
tapi nice la setting rambut mcm tu

kura said...

hamboi. nak buat jugaaaaaaaa.

faiz fakhirin said...

better wat dreadlock terus...lagi stylo...

shiema sufian said...

Alaaaa, lawa. kemas (:

Marya Hana said...

buat tocang semua mcm tak berapa berkenan, tp buat sebelah mcm nice sgt!

wink wink ^^

misz uzmy said...

mmg style arr ..wat rambut cmtu..
wat kat saloon mne,...setiawangsa area mne..

J.Syazwana said...

rambut tak rosak ke?
huhuhu

Lynn Damya said...

haha, tabah gila buat rmbut mcm tu..klw kena dgn muka ok lah, klw sy buat, hahahahha...xmampu nk tgk cermin :p hihi

faridah nazurah said...

haha aku pernah buat sekali je.. tapi full mcm fasha la. bile dah bukak tocang tu pergghh dh lebih kurang hafiz je weyh

kay_are said...

tak pernah terpikir nak wat rambut camtu.. huu

Anonymous said...

mahal x kalau buat dekat salon??

Yes i do said...

mahal x kalau buat dekat salon?

EYFAalias said...

@Yes i do Tak mahal pun dear, kalau set untuk dinner or apa2 event dalam RM40 aje. Kalau biasa2. Dalam RM10 pn boleh dapat. Tapi kena pandai cari kedai.

Anonymous said...

teringin sgt nak buat tocang..boleh tahu x, salon kt setiawangsa tu salon ape ek??

Rafizah Abdul Latif said...

ape name kedai tu??

Rafizah Abdul Latif said...

bape ingit n salon tu kat mane eh?? plss let me know;)

Rafizah Abdul Latif said...

ape name kedai tu??

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com