Friday, March 2

Sarapan pagi di Yeop Nasi Lemak.

Assalamualaikum.

Hari ni alhamdulillah, class pagi aku di batalkan. Hehe. Bersyukur bukan sebab apa, keadaan macam memahami aku tengah kepenatan dan serabut mentelaah buku untuk persediaan menduduki Mid-Term next week.

So, hari ni aku nak buat segmen jalan-jalan cari makan. Tapi segmen tu melibatkan diri aku sorang ajelah kan. HAHA. Pagi ni korang semua sarapan apa? Roti Canai? Nasi Dagang? Nasi Lemak?

Aku sarapan special sikit. BIHUN SOTO dekat Yeop Nasi LemakMedan Selera Setiawangsa. Actually kedai yang aku makan ni kedai makan abah aku. HAHA. Yang buat specialnya aku tak payah bayar, makan lah sampai muntah. HAHAHA. Jelly tak korang? =P


Ehemm~ Amacam? Menyelerakan tak? Sila lah terliur =P Sesiapa yang ada berdekatan boleh lah datang breakfast kat kedai aku ya! Selain daripada Soto, Nasi Lemak dah tentu lah ada. Nama gerai pun Yeop Nasi Lemak, kalau tak jual Nasi Lemak, rasanya mana kedai ni dah boleh tukar dah. HAHA.


Lontong pun ada tauuu~ Jemput lah datang dengan keluarga ya. Makan kat sini. Kalau aku ada aku bagi diskaun. Cewahh~ Hehe.

KBAI~

10 comments :

nur anis said...

wah...dah la saya tengah lapar ni..makin lapar jadinya...

Phat said...

serius lapar perut baca entry ni

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

seriously tengah lapar gila ni..btw jom join segmen yg reena anjurkan ni..

cik ika said...

lapaq3..

wapid said...

nyam nyam nyam sedap nye , tak tahan awak makan tu soto jika ada di depat mata ?hehehe betul betul betul

wapid said...

nyam nyam nyam sedap nye , tak tahan awak makan tu soto jika ada di depat mata ?hehehe betul betul betul

Anum said...

adoi2 anum tengah lapar
tgk makanan semua sedap

Hafizin Jamil said...

sarapan dengan bihun soto..kelas...haha

AiSyA LiEzA said...

hahaha... teringin pulak.. --' nk ikut laa.. haahha

^^eKaTiKaH^^ said...

sedapnye... lapar lapar.. xD

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com