Tuesday, March 6

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

[Tutup10 malam = 06/03/2012]

Kenapa blog aku perlu di kritik?

1. Aku hanya manusia biasa yang tak lari dari membuat kesilapan.
2. Perbaiki dan mempertingkatkan lagi kualiti blog.

Sila lah kritik blog aku laju-laju okay? KRITIK aje jangan puji kalau tak nanti hidung aku kembang tak kuncup2. HAHA. Nak aku kritik blog korang juga? Jangan lupa tinggalkan link awak ya? :) 

Sekian ^_^

45 comments :

FatinKADIR said...

HYE...DTG JNGUK DR SEGMN ABG BEN JGK..NICE BLOG..

http://fatinlovestitch.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

azam said...

mmm....menarik dan bagus ni....

selamat berblogging ye
follow awk

nina_adana said...

salam awk..
sy dtg dr segmen abg ben..

singgah sini untuk jengok owner belog yang comel :)


belog awk dh okayy.. nampak kemas dan cantek lahh.. thumbs up..

singgah sini yer?? http://stylo-nina.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

cikyuz said...

cutenye blog dier..pink... :)

meh singgah..
http://cikyuz87.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

nafaz lynn said...

hai.. dtg dari segmen abg ben.. thanks kritik blog saya sebab saya masih baru.. blog awak pun cantik n simple cuma bagi pendapat saya.. saya x berapa suka cursor yang kecik.. x perasan and kalau boleh tulisan biar la yang terang-terang... jgn marah ek... happy blogging... :)

kikilala said...

Hello, ki dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU. C;

Ki rasa eyfaa perlu letak top button utk memudahkan lagi naik ke atas. Btw lagunya ada sikit mengejutkan. hehe. I love ur header. comel. :D

http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Cik Ayu said...

blog ok, simple.. x semak sangat. cuma tulisan kaler pink tu, mcm x berapa clear sgt. sakit mata akak nk baca dik..

Marya Hana said...

haa nak kritik ni, jaga-jaga cik salmah .

blog ni kemas, sedap mata memandang utk dibaca, keep it up. tu je kot.

ganas tak? :p

RaDhio said...

hye tuan umah..radhi dtg nk membebel ni..hehe..x de la..joke jek..blog ni dh nice dh..cume klu boleh sdiakan menu spt home,about,sitemap or bnde2 len utk memudahkan pengunjung..jom bebel kt blog radhio skali yek :) http://blog.radhio.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku

Emma Eema said...

Yuhuu Emma datang bls kunjungan, urm blog yang simple and senang nak baca =) eh kiut nye header tu =) happy blogging

suha said...

nice blog n bg cik suha,setiap blogger ade citarasa sndiri dlm berblog hehe

Mimi Suke Cupcakee said...

comellah blog awak :)
sweet jer...

http://www.akuhiduplagi.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Hafizin Jamil said...

blog ni terlalu pinky...hahahhaha

Cik Qaseh said...

salam.. hai saya dtg dari segmen abg ben jga.. nice blog...kaler pn lembut..sjuk mata:):)
http://eiqaleysha.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

eyka said...

hye ,, singgah sini ,, dri blog abg BEN ...
blog ni simple and cantik .....
jemput singgah ke blog sy ....
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Izzah Dejavu said...

salam . ak datang berjoging dr segmen abang ben jugak ..

bg ak blog kau nice beb .
cuma ak tak berapa nampak dengan
tulisan pink . huhu
mungkin mata gua jer .. wakaka

meh kritik blog gua ^-^
gua follow lu . =)

http://izzahdejavu.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Rahmah Ram Ram said...

As salam...

singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

Overall blog ini kiut, simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

jemputlah singgah ke blog saya ...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

ecadwinkyasha said...

blog kamu comel dan kemas dear :)

suka suka ;)

LoveJean said...

datang singgah.........
blog sempoi je kn..... =)
slmt berblogging......

Rafflesia™ said...

Hi Eyfa.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

suke bahagian komen form blog ni. warna yang cantek. tapi warna tulisan dalam entri kurang jelas dear.


syieda.

Rafflesia™ said...

Hi Eyfa.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

suke bahagian komen form blog ni. warna yang cantek. tapi warna tulisan dalam entri kurang jelas dear.


syieda.
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

aku inilah said...

salam.. singgah dari segmen yg sama..

layout comel.. tapi agak serabut sikit dengan widjet.. overall.. saya follow.. he he he

Muhamad Azam said...

Dari segmen sama :D

Blog da nice

cuma lagu buat terkejut jer HEHE

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Nanie Abd Manap said...

dtg dri segmen abg ben. klu blh kurangkn iklan. mcm semak lak sb pkai netbook jd xnmpk sume. yg len2 da ok lg2 lgu. happening..

Silent Thinker said...

hi kamu!
nice blog ya..cantik.suka.
comel header awak tu..

happy blogging..

iklas dr Silent Thinker
http://safiyahezora.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

NoRaQiLah JohaRi said...

as salam =)

hye..dtg follow cni nk membebel ni..hehe =)anyway..nice blog..tpi klu ltak button flying up..terbang2 tinggi2 ke ats ag ok kot..keep on blogging =)

http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Shazney Shamsuddin said...

blog yang comey..suka pink cam kite ke??

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

From the same segmen.

kritikan: kalau besarkan sikit cursor boleh?takpun pakai yang biasa pun OK ^^

Jemput singgah kembali
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Ain Dzaya said...

eyfa pun juin gak ker..eheww!

Inilah jawapan sebenarnya ain tak hupdate belog selama 2 minggu.(entry bergambar).

NAL said...

hi..nice blog..comel

jom kritik :

http://nyteamlife.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

SURIANI ISMAIL said...

salam.. dtng dr segmen abg ben niee..


simplee ringan mudah cepat padat tepat..aishhh sumeelahh ade kat blog awk niee.. beessttttttt


jom2 g komen kat blog sayaa..
http://slumberznanie.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.

Eyqa Hasnan said...

blog dah okay :) cuma lebih okay kalau lebarkan sikit post body nie sebab kecil sangat kaka :) by the way , eyqa datang dari segmen yg sama ^^ NICE BLOG <3

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Cik Farhana said...

Nak kritik :) hee ~

Good combination color Soft Pink & Blue ~ Simple but nice .

Maybe margin antara sidebar tuh boleh jarakkan lg spya nmpk lebih kemas but overall mmg menarik . :)

http://princhesyfarhana.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

dyabunga said...

salam..
dya nak dtg nk kritik kt blog ni..
dye tak suka lah ada iklan kt blah kiri ni..susah nk baca entry.. yang lain dah ok dah..cute..:D

dyabunga said...

jom singgh ke blog dya
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

gadismanja said...

jenguk2 sini ,, hemmmm ,, tak rasa menyemak ke yg kat tepi bwh belah kanan ney ,,
mai ke blog ,, :)

http://gadeshmanje.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

CikMunBlogger said...

dari segmen santai ben ashaari .

blog awak dah lawa and kemas ! ^_^

miSs tyNa said...

sy datang nak komen ni ;)

overall blog awak ni tak la semak sangat, kemas da . hehe,

sy datang follow sini, jemput datang blog sy ^_^

Mieya Atiera said...

hye, overall belog awak emas, tulisan pon mudah dibaca dan paling penting cepat loading.

http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

shida'R said...

blog ni cute lah hehe..rase cume color font bhgian sidebar bg terg skit sbb xbape nampak sbb wane BG sidebar dan font dah cerah so..kabur je..hehe tu je pape pn blog ni cute :)

jom kritik blog shida :)
http://duniakushida.blogspot.com/

kay_are said...

nak kne kritik gak ke? kalau tak kritik takleh?? em..

blog kaler pink.. boleh r..nice

follower banyak gile!! tahniah!

tajuk blog panjang kot!! kreatif

nak kritik terpuji lak.. sori.. =P

Zamani said...

Salam~ Zam dtg nak komen.. hehe
Mcm blog gegirl yg lain~ comel jek, dgn tema warna Pink.. simple, & senang nak loading.. ;) Kalau free, jemput singgah blog Zam ye

http://zamani84.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

::CIK LYNN:: said...

comel!!

iEnA eLiEnA said...

blogwalking..
hihi sorry..cik iena bru nk blogwalking slps join segmen april bloglist ben ashaari..
lately bz sket..
okies cik iena follow kamu yer..
jgn luper follow blog cik iena sekali yer

http://www.ienaeliena.com/

hafizaiman95 @ fizs said...

singgah darii segmen yang sama..
blog dah ok, lawa, kemas.. cuma, iklan jer menggangu.. itu sahajalah.. komen blog saya pula yea...

http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com