Wednesday, March 7

Kritikan yang membina.

Assalamualaikum.

Kan tadi abang BA buat segmen pasal kritik mengkritik blog kan? [*RUJUK SINI*]Hehe. Thanks pada yang sudi memberi kritikan yang membina. Lek lek aje aku tak marah. Aku suka! At least aku tahu apa kekurangan and kelebihan blog aku ni.


Kebanyakkan mereka kritik warna tulisan dalam blog aku. Warna pink + biru. Actually aku suka gambungan dua warna ni tapi apa lah malang nasib aku pengunjung blog aku pulak tak suka kan? Hehe. Takpe takpe nanti aku tukar ya? :)

Then tentang cursor aku yang terlampau kecil. Terlampau kecil ya? Ala kan comel kecil-kecil macam tu? HAHA. Tapi betul juga. Kadang-kadang aku sendiri tak nampak mana cursor aku hilang. HEHE.

Then pasal top button. Korang rasa perlu ke? Ada yang kata perlu and ada yang kata tidak. Kalau ikutkan aku rasa macam tak perlu sebab blog aku bukan panjang meleweh pun kan? But kadang-kadang perlu juga kot2 malas nak tekan ke atas. Kalau ada top button mudah sikit kan? Tapi tu la aku rasa kang banyak sangat gadget dalam blog ni aku rasa rimas. Huhu.

Lagi satu pasal lagu. Aku rasa aku tak pernah pasang lagu dalam blog ni. Maybe korang dah bukak banyak tab so, ada blog lain yang pasal lagu korang ingatkan blog aku yang pasang lagu. Hehehe. Takpe takpe abaikan.

Terima kasih kepada yang sudi kritik blog aku ni. Nanti mid term break aku adjust balik blog aku okay? Thank you very much ^_^ Sila jangan malu jangan segan datang blog ni lagi ya =P

KBAI~

5 comments :

Anum said...

blog yg comel :)

kura said...

tp blog ni tetap ohsemmmmm. ouch! hahha

faridah nazurah said...

haha aku rasa blog kau dah okey. maybe terlampau banyak gadget je la..

teha said...

comel laa belog nie :)

Khairul D'Arena said...

blog ni memang cumel...cantek....

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com