Monday, May 7

Sex Food, Penis Fish | Bukan Entry lucah

Assalamualaikum.

Aku ada something nak share dengan korang semua. Aku dapat video ni dari youtube kelmarin, masa duk search lagu tetiba terkeluar satu video ni. Aku rasa macam nak ketawa pun ada, geli pun ada tengok video ni. HAHA.




















Apa perasaan korang lepas tegok video ni? Ikan ni di nama kan Penis Fish. Ikan ni terdapat di Busan, South Korea. Kalau ada kat Malaysia, serius lepas ni aku nak makan ayam je taknak makan ikan. Tak rela! HAHA.

KBAI~
Suka join Giveaway?
Mari meriahkan Giveaway Inspirebunny & Amer Corner.
Ada banyak hadiah menarik menanti anda semua!

12 comments :

faridah nazurah said...

euuwwwww~

faridah nazurah said...

euuwwwww~

Abg Stalker said...

pergh...hahah.

ary_lee said...

HahahahaXD
ary penah tengok video nih..
= ="

Kaki Wayang said...

SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN ANDA!

Anum said...

nak muntah

::CIK LYNN:: said...

hehehe...btol...cik lynn pn rsnya xnk mkn ikan dh kalu cmni..hehe

Nur Aischa said...

hahaha yeakk, serius terkejut tak sangka ada juga rupa ikan yg macam tu XD

Kaki Wayang said...

Ada tak masukkan saya dalam BLOGLIST JUN?

maszull said...

assalamualaikum eyfa....ada juga makanan yg mcm ni kan...:)

Amanina said...

x tengok pun.. geli..erkkkk :/

siti kektus said...

Eww.. Geli2.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com