Sunday, May 13

My facebook has been temporarily suspended

Assalamualaikum.

Aku actually ada dua account facebook, satu untuk ping blog and satu lagi personal. Masalahnya sekarang, aku nak log in facebook account untuk ping blog tu tak boleh. Aku dah try banyak kali tapi still tak boleh. Dah seminggu lebih aku tak online facebook tu.

"Your account has been temporarily suspended"
-Suspicious activity has been detected on your Facebook account and it has been temporarily suspended as a security precaution. It is likely that your account was compromised as a result of entering your password on a website designed to look like Facebook. This type of attack is known as phishing.

Aku tak tahu lah tiba-tiba aje, then kalau nak log in aku kena kenal pasti kawan-kawan aku dalam facebook. Kiranya dia bagi gambar pastu suruh aku teka itu siapa! Memang aku kenal lah pulak kan semua blogger yang ada dalam friendlist aku tu. Aduh~


Ada sesiapa tahu tak? Macam mana nak selesaikan masalah dan permasalahan yang aku sedang hadapi ni. aku dah search google tapi tak jumpa pun jalan penyelesaiannya.

HELP! HELP! ~

2 comments :

Amanina said...

erk, sory kak. sy tak tahu la pulak.

Ini Kisah Tia said...

alamak eyfa .. sorry , Tia pun tak tau ..

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com