Friday, May 4

Per Unique Click, Per Share dan Per Deal | Churpchurp

Assalamualaikum.

Aku rasa tak perlulah aku terangkan pasal churpchurp ni sebab dah banyak kali dah aku duk ulang and promote apa itu churpchurp.

Actually kali ni aku nak bagitahu apa perbezaan per unique click, per share, dan per deal. Aku tahu ramai yang keliru dengan ketiga-tiga ni. Meh sini akak nak terangkan ya. Cewah. Tapi kalau aku salah please, tolong betulkan aku ya! Aku bagitahu apa yang aku paham.

PER UNIQUE CLICK

=> Korang akan dapat standart RM0.20 - RM0.40 setiap iklan yang telah di click (sampai habis loading iklan). Contoh iklan :


PER SHARE

=> Per share pula tak tentu earningnya. Korang akan dapat apa yang telah di tawarkan dalam iklan tu. Contoh macam iklan Yuna bawah ni, orang akan dapat RM0.50 per share (setelah di click). Rujuk gambar di bawah.


PER DEAL

=> Ini pula korang akan dapat reward pada setiap pembelian. Aku mention sekali kali. PEMBELIAN! So, if orang click iklan ni, korang tak akan dapat sesen pun kecuali orang yang click tu berminat nak beli product yang di iklankan. Contohnya seperti iklan bawah ni.


Okay now dah clear kan? If ada problem or tak faham boleh drop comment okay. Aku akan bantu kalau aku boleh bantu. Jangan risau aku tak makan orang. Aku makan Chiken Chop jeww! Hikhik.

Sebelum korang close tab tu meh tolong aku click sini dulu :
=>  Satu | Dua | Tiga

KBAI.

10 comments :

Sya Syazana said...

:D haah

Yayah Nasake said...

DONE :)

Nurmujahidah Ismail said...

yang per share tu memang akan dapat 50 sen jela kn? pelik,, tapi biala,, hehe

EYFAalias said...

@Nurmujahidah Ismail bukan sayang. Awak akan dapat 50sen per share. maksudnya setiap kali awak share dan ada orang click, awak akan dapat 50sen. faham x? ehehe

redlomo said...

per click pun.... kalau traffik malaysia jer dia kira.. traffik luar dia x kira

Princess Angel said...

dah click..^.^..click yg kat blog saya pula kalo tak keberatan..

iffah najihah said...

kalau yg per share tu . kne tekan share je ke atau nak kne tnggu org laen tgok video tu ?

Beckhrooy said...

dah lain dh cc ni, bru je mula aktif blk

amercorner.blogspot.com said...

terima kasih :D

EYFAalias said...

@iffah najihahkena ada orang tengok video tu baru dapat 50sen.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com