Sunday, May 20

Natural Beauty Contest II - Abg Stalker

Assalamualaikum.

Abang Stalker buat contest. Yayy! Aku rasa aku tak lah cantik mana, tapi demi ganjaran RM150 tu aku rela la mempertaruhkan muka aku yang tak berapa cute ni. HAHA.


Syaratnya gambar tak boleh edit and berhijab. Tapi Abang Stalker kalau kite edit gambar minah belakang kita tu sikit boleh tak? Takut nanti penyertaan terbatal pulak kan. Huhuhu.

Muka nampak berminyak sebab pakai camera flash. Adoi. Takpe abaikan. Focus pada RM150 tu. Miahahahahha :D Okay aku pertaruhkan gambar bawah ni. Hope ada luck kali ni. Hikhik~


Kali ni nak tag adik-adik saya yang berhijab :-

  1. http://amaninajailani.blogspot.com/
  2. http://dyeshayapunya.blogspot.com/
  3. http://penyurock.blogspot.com/
  4. http://aliasafifah.blogspot.com/
  5. http://thisismylife-eyka.blogspot.com/



10 comments :

faridah nazurah said...

comel kau faa even xde makeup. jeles makk youu~

Amanina said...

ditag? huuu, tq kak :)

Abg Stalker said...

tq eyfa :) btw,abg terima je..n 1 more thing.gambar bole ditukar klu nk tukar la..tp dlm masa 3hr selepas entri dipublish.lebih,disqualified. ;)

Fara Chew said...

gambar menunjukkan perasaan.. hepy g2 kan.. dh comel dh tu sesuai

afifah said...

tq tag...da join pun,,hihi

Fadzmie Mohamad said...

Good luck. ;)

Sally Yatiey said...

Nice sis! goodluck ye ^_^ hehe

Ini Kisah Tia said...

natural beauty :)

♥ NaurahBaiti ♥ said...

Rajin join contest. goodluck ya ;)

farah hanim said...

good luckk
best of luck
hehe
kalau meng jgn lupe blnja
hehee

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com