Sunday, May 6

Kumpul Follower Hujung Minggu | Segmen

Assalamualaikum.

Hari ni nak join segmen yang IniKisahTia buat. Dah lama dia tak buat segmen rasanya. Ke aku yang terlepas pandang? HAHA.



Okay siapa yang nak kumpul followers tu boleh la join segmen ni okay :D

13 comments :

Amanina said...

Kita join jugak kak :D

EiRa sHa'mIerA said...

dari segmen yg sama..done follow awak.. :)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/05/kumpul-follower-hujung-minggu.html

aisyah humaira' said...

follow sini la pulak..yup,awak dah lama follow saya :D

Ini Kisah Tia said...

hehe .. eyfaaaa :) tenx tau sapot Tia ..

nah , ini senarai blogger yang join .. leh tambah follower .. perhh , dah kalah Tia tau .. heee

http://www.inikisahtia.com/2012/05/blogger-yang-kumpul-follower.html

Nur-Azam Shahdan said...

hai :) singgah dah segmen yang sama! salam kenal ye :D

shafiq said...

jenguk2 orang yang join segmen nih .. hehehe :D

http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2012/05/kumpul-follower-hujung-minggu.html

eyda lha ♥ said...

saya join jugak . da follow awak :)

Miss NR said...

Hai..singgah sini, dari segmen yang sama. Dah follow akak, hit me back okay?
http://diarybudaktinggi.blogspot.com/

Ayunni Salvatore said...

eyfaa ! Yuni datang follow awak .

Hello Kitty <3 Comel :)

aRa ❤ aFiq™ said...

dtg dr segmen sama n follow cni :)

http://izara4eva.blogspot.com/2012/05/kumpul-follower-hujung-minggu.html

#2349

Moon said...

Salam kenal :)

Done follow you

http://supermoon11.blogspot.com/2012/05/kumpul-follower-hujung-minggu.html

amercorner said...

salam singgah disini. dari segment yang sama :D baru nak terjah . sorry :D kalau saya belum follow saya sudah follow sini :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmen-kumpul-follower-hujung-minggu.html

Abg Stalker said...

aah le..lama x dgr nm Tia.hehe..ke abg yg x berjalan ni. ;P

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com