Friday, April 29

Bangun pagi tak gosok gigi mengadap blog.


Hai-hai selamat pagi semuaaa ! Cinta-cinta hati di luar sana, Good Morning yaw !

Haha. Pagi lagi ke ? Heeeee =D Tak apa ada lagi 30min kan ? Sempat lagi nak wish good morning. Huhu. Eyfa bangun pagi-pagi dah mengadap blog and facebook main game Cafe Life. Mandi tak, makan tak. Terus mengadap blog ni. Game Cafe life ni bestt. Jom lah main sama-sama ! huhu. TAPI mula-mula ajelah best. Dah lepas tu dah boring sebab ada buat benda yang sama, Hmmm. Rasanya dah lama tak main game MARIO oh. Dulu rajin gila main game mario. Sampai terangat-angkat joystick tu. HAHA. Padahal main game aje. Beriya-iya jee.

Ni lah game Cafe Life
Dah lah. Stop cerita pasal game. Korang dah makan ke ? Eyfa belum makan lagi. tengah tunggu abah bawak balik BIHUN SOTOOOO. Nyum nyumm ! Sedapnyaa makan soto pagi-pagi ni. Huhu. Okay lah. Nak pergi gosok gigi jap. Kejap lagi abah dah nak sampai. Boleh terus makan aje bila abah dah sampai. Huhu. Jemput makan semuaaaa. Huhu. BYE~

3 comments :

kc kasedah said...

lawa siak page kau neh. mane dpt template neh? :)

EYFAalias said...

entah. aku search kat google "template blog comel". HAHA.

Abang Stalker said...

hahah..ye la tu gosok gg.jgn2 mkn pun x gosok gg kn?

da rs berat je mulut tu bru gosok :P

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com