Saturday, April 30

Henpon SONY ERICSSON apa yang best eh?

Hai hai, 

Kite tengah tengok AF ni. Tunggu Hazama perform nih! Hehehe =D Tadi baru lepas call Maxis tanya pasal kredit saya yang hilang tu. Rupa-rupanya sebab internet. Eyfa dah agak dah ! Mesti sebab internet. Tapi kan...eyfa bukan guna internet sangat guna henpon tu. Eeee aii. Ni yang nak tukar henpon ni.

Sony Ericsson P3i
Eyfa nak beli henpon Sony Ericsson lah sebab henpon Sony camera dia lawa dari Nokia. Henpon Sony apa eh yang terbaru sekarang ? Nak jual henpon Nokia E5. lepas tu nak beli henpon lain. Henpon kat atas ni macam baek aje. Tapi touch screen lah. Nak yang guna keypad. Any suggestion?

P/S : Hazama nak perform ni. BYE~

2 comments :

Tea said...

cari yg ade keypad. senang kottt. xDD

Anis Adila Aris said...

sama la..sy pun guna e5 nak tukar ke sony... serius e5 slalaku ambik kredt org

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com