Friday, April 29

Saya budak baru belajar. Kalau salah, betulkan lah !

Hai korang. 
Dah tidur ke ? Relex lah dulu. Malam masih muda. Haha.


Rasa macam boring aje pagi-pagi buta ni. Sebenarnya kan kan kan. Eyfa nk tanya pasal nuffnang ni. Actually nuffnang ni macam mana function dia ? Macam mana nak buat duit dengan nuffnang ? Bila tengok kat blog orang lain semua ada iklan nuffnang ni. Termasuk lah blog eyfa sendiri. Haha. TAPI........eyfa tak tahu pun macam mana nak buat duit dengan nuffnang ni.

Ada siapa-siapa yang baik hati tak nak bagitahu or share tips ? Huhu. Kesian kite tak tahu. sob sob :'(

5 comments :

Amoi said...

kena hari hari updated blog. kena pandai tarik visitor.

nanti dapat lah earning.

#tips

EYFAalias said...

update blog pasal apa-apa pun boleh ke ?

ty amoi :)

sarah mohamad said...

update blog pasal apa2 pun boleh. pasal personal pun boleh. tak kisah. kalau ramai orang datang jenguk, dapat la earnings tuu :) pasni masyuuuuk ah blog ni. hihi

EYFAalias said...

haha. takdenya masyukkk. thanks sara :)

Abang Stalker said...

blog abg ni mcm2 org da masuk tp xpnh dpt BE.so how?bakar je iklan tu senang =='

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com